Šuška se, šuška

Ekskluzivno! Otkrivamo koja će glazbena zvijezda pjevati na vjenčanju godine Vedrana Ćorluke i Franke Batelić!

Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (FOTO: PR) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (FOTO: PR) Franka Batelić (FOTO: PR) Franka Batelić (Screenshot: Instagram) - 3 Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Franka Batelić (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić Poreč (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Čim završi Svjetsko nogometno prvenstvo Vedran Ćorluka i Franka Batelić kreću s posljednjim pripremama za svoj najvažniji dan - vjenčanje krajem srpnja

Interes javnosti za i najmanji detalj ljubavi ovog IT para ne jenjava pa smo otkrili da će svadba biti na jednom imanju u Frankinoj Istri, a šuška se da će im zapjevati također Istrijan, Tony Cetinski.

Pogledaj i ovo Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram) Ljepša strana sporta Nova generacija žena nogometaša: Djevojke i supruge koje su osvojile srca naših reprezentativaca!

''A šuška se šuška! Ja sam ponosan ako će bit tako. Ja ću nastojati zadovoljiti svadbu i sve uzvanike. A najbitnije je da Vedran i Franka budu sretni i da ta svadba prođe lijepo i da kasnije u životu taj brak bude sretan!'' – rekao je Tony na upit o šuškanjima da će upravo on zapjevati mladencima za njihov najvažniji dan u životu.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Vatreni Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić srpanj 2018. pamtit će zauvijek. Reprezentacija je postigla povijesni uspjeh, a odmah nakon svjetskog nogometnog prvenstva najzgodniji par s domaće scene, kako im tepaju, uplovit će u bračnu luku. No lijepa Franka ne želi komentirati navode da se udaje!

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

''Ja stvarno ne volim pričati o svom privatnom životu tako da sorry... Mislim da su to neke jako intimne stvari i to volim zadržati za sebe!'' – rekla je Franka nakon nastupa na Rise Up Festivalu u Poreču na kojem je s Ritom Orom nastupila neposredno nakon što je Hrvatska izborila pobjedu nad Rusijom i otišla u polufinale. Danas je otputovala u Moskvu u kojoj je kao doma.

''Naravno da idem! Idem u Moskvu i tamo ćemo se pozdraviti! Sad više nema povratka! Idemo u finale, to je to!'' – otkrila je Franka da će biti najvatrenija navijačica na tribinama u Moskvi.

Reprezentaciji želimo pobjedu, a Franki i Ćorluki mnogo ljubavi i sreće u bračnoj luci.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene