Čim završi Svjetsko nogometno prvenstvo Vedran Ćorluka i Franka Batelić kreću s posljednjim pripremama za svoj najvažniji dan - vjenčanje krajem srpnja

Galerija


Interes javnosti za i najmanji detalj ljubavi ovog IT para ne jenjava pa smo otkrili da će svadba biti na jednom imanju u Frankinoj Istri, a šuška se da će im zapjevati također Istrijan, Tony Cetinski.

Vezani članci Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Ćorluka objavio fotografiju svoje Franke u još neviđenom izdanju, ona mu poručila: "Baš ti hvala" Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ljubavni status naše reprezentacije: Tko je u sretnom braku, a čija su srca tek nedavno zatreperila od ljubavi?

''A šuška se šuška! Ja sam ponosan ako će bit tako. Ja ću nastojati zadovoljiti svadbu i sve uzvanike. A najbitnije je da Vedran i Franka budu sretni i da ta svadba prođe lijepo i da kasnije u životu taj brak bude sretan!'' – rekao je Tony na upit o šuškanjima da će upravo on zapjevati mladencima za njihov najvažniji dan u životu.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Vatreni Vedran Ćorluka i pjevačica Franka Batelić srpanj 2018. pamtit će zauvijek. Reprezentacija je postigla povijesni uspjeh, a odmah nakon svjetskog nogometnog prvenstva najzgodniji par s domaće scene, kako im tepaju, uplovit će u bračnu luku. No lijepa Franka ne želi komentirati navode da se udaje!

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

''Ja stvarno ne volim pričati o svom privatnom životu tako da sorry... Mislim da su to neke jako intimne stvari i to volim zadržati za sebe!'' – rekla je Franka nakon nastupa na Rise Up Festivalu u Poreču na kojem je s Ritom Orom nastupila neposredno nakon što je Hrvatska izborila pobjedu nad Rusijom i otišla u polufinale. Danas je otputovala u Moskvu u kojoj je kao doma.

''Naravno da idem! Idem u Moskvu i tamo ćemo se pozdraviti! Sad više nema povratka! Idemo u finale, to je to!'' – otkrila je Franka da će biti najvatrenija navijačica na tribinama u Moskvi.

Reprezentaciji želimo pobjedu, a Franki i Ćorluki mnogo ljubavi i sreće u bračnoj luci.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.