Čestitamo!

Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

Snježana Mehun Snježana Mehun In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun Galerija

Snježana Mehun i Franz Schillinger vjenčali su se na Kornatima gdje su okupili najbliže prijatelje i članove obitelji.

Snježana Mehun i Franz Schillinger vjenčali su se na predivnim Kornatima, a na Instagramu su osvanule i prve fotografije i snimke sa svečane ceremonije na kojoj su izgovorili sudbonosno da.

Pogledaj i ovo Snježana Mehun Schillinger - 3 Društveni događaj sezone Pogledajte kako je izgledao romantični vikend bračnog para Schillinger na najpoznatijem tradicionalnom balu u Veneciji!

Ecija Ivušić je među prvima na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju i snimke mladenke koja je zablistala u jednostavnoj bijeloj haljini s prorezom, dok je mladoženja bio elegantan u svjetlom odijelu.

Svečana ceremonija održana je ispred male kapelice pored mora, a buket je uhvatila upravo Ecija čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Snježana i Franz vjenčanje su odlučili organizirati u zadarskom arhipelagu kojeg obilaze jahtom, a na Instagramu njihovi poznati uzvanici objavljuju bajkovite storije sa slavlja koje je počelo dan prije samog vjenčanja. Među gostima su se uz Eciju Ivušić i njezinog dečka Gorana Beloševića, našli i Nives Celzijus, Ana Rucner, Antea Kodžoman i brojni drugi.

Par se zaručio na egzotičnim Maldivima u veljači ove godine, a onda još nije ni slutila da će joj se na tom putovanju promijeniti život. Naša poduzetnica ne skriva koliko je zaljubljena u svog partnera, a na društvenim mrežama često si izjavljuju ljubav i objavljuju zajedničke fotografije.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun +0 Zaručnički prsten Snježane Mehun Celebrity Nives na Instagramu pokazala tijesnu opravicu koju je odabrala za vjenčanje Snježane Mehun, ona kaže da je spremna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene