Snježana Mehun udaje se za odabranika svog srca, a brojni gosti na svojim Instagramima su objavili detalje svadbene atmosfere.

Galerija Snježana Mehun Vjenčanje Snježane Mehun Vjenčanje Snježane Mehun +25 Vjenčanje Snježane Mehun

Snježana Mehun udaje se za odabranika svog srca, jahtaša Franza Schillingera, a vjenčanje je organizirala na jahti u zadarskom arhipelagu. Na Instagramu brojni poznati uzvanici cijelo vrijeme objavljuju bajkovite storije sa svadbe, a na ceremoniji su između ostalih Nives Celzijus, Ecija Ivušić i njezin dečko Goran Belošević, Ana Rucner, Antea Kodžoman i brojni drugi.

Vezani članci Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 Hoćemo li ubrzo čuti crkvena zvona između Ecije Ivušić i glazbenika Gorana Beloševića: ''Reći ću ti samo - sve je moguće!'' Nina Badrić Na ultrakratku haljinicu Nine Badrić reagirala je i Maja Šuput, a evo i kakve veze Snježana Mehun ima s ovom fotkom!

Sudeći po objavama na društvenim mrežama, uzvanici su na vjenčanje stizali gliserima, a sjajne atmosfere im ne nedostaje. "Vjenčanje godine", mnogi od njih su objavili na svojim profilima.

Podsjetimo, Snježana i Franz zaručili su se na egzotičnim Maldivima u veljači ove godine, a onda nije ni slutila da će joj se na tom putovanju promijeniti život. Naša poduzetnica ne skriva koliko je zaljubljena u svog partnera, a o detaljima vjenčanja i cijeloj svečanosti više će se znati kroz nekoliko dana.

Našeg pjevača i suprugu zamijenili za Maju Šuput i muža Nenada, on je na usporedbe odgovorio u svom šaljivom stilu! Saša Lozar Saša Lozar Saša Lozar +12 Saša i Marina Lozar

Pogledajte fotografiju zbog koje su našu voditeljicu prozvali božicom: "Ne znam je l' bi te gledao ili čitao" Ivana Mišerić Ivana Mišerić Ivana Mišerić - 6 +22 Ivana Mišerić - 5

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju