Skromna i jeftina ceremonija

Nakon šuškanja o zarukama, manekenka i njezina tri godine starija djevojka vjenčale se u tajnosti?

Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) +0 Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Galerija

Cara Delevingne i Ashley Benson navodno su se vjenčale u Las Vegasu.

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice 26-godišnja Cara Delevingne navodno se u tajnosti udala za svoju dugogodišnju djevojku, 29-godišnju glumicu Ashley Benson.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) prekidi koji su obilježili 2020. Godina ljubavnih brodoloma: Jurić raskinula zaruke, a Mišerić se iselila iz stana poznatog poduzetnika

Prema pisanju Daily Maila djevojke su sudbonosno da izrekle u jednoj od kapelica u Las Vegasu, a vjenčao ih je imitator Elvisa Presleyja. Cijena intimne ceremonije iznosila je 245 britanskih funti. Time su se pridružile popisu slavnih koji su sklopili brak u Las Vegasu na kojem se između ostalih nalaze glumice Charlize Theron i Sophie Turner te braća Jonas.

"Bile su sigurne u ono što rade i bile su sigurno u ono što jedna drugoj znače. Bile su u potpunosti opčinjene jedna drugom i imale su najveće osmijehe na licama. Moglo se primijetiti da su ozbiljne u svojoj namjeri ali i da se dobro zabavljaju. Htjele su nešto jednostavno, tiho i lako", izjavio je Daily Mail vlasnik kapelice Michael Kelly.

Mladenke su navodno bile odjevene u crne modne kombinacije, Ashley je nosila buket cvijeća, a dovezle su se u ružičastom Cadillacu. Umjesto velikog slavlja i žestokog partijanja, djevojke su se nakon ceremonije otputile u hotel kako bi u privatnosti proslavile svoj prvi bračni dan.

Djevojke su u lipnju ove godine prvi put viđene s identičnim prstenjem na rukama, a njihovi su obožavatelji pretpostavili kako su zaruke pale na romantičnom putovanju u Francuskoj.

"Cara Delevingne i Ashley Benson stvarno su se zaručile, srce će mi stati", "Rasplakat ću se", "Nisam imala pojma da Ashley Benson voli žene, a sada je zaručena za Caru Delevingne", "Ashley i Cara su zaručene, ponovno smo pobijedili", bili su samo neki od komentara njihovih uzbuđenih obožavatelja.

O njihovoj se vezi prvi put počelo pričati u svibnju 2018. godine. Par se, kao ni njihovi glasnogovornici, zasad nije izjasnio no na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Katy Perry (Foto: Profimedia) Katy Perry (Foto: Getty Images) +4 Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Zvijezda je spašena: Miljenik žena bez razmišljanja priskočio u pomoć slavnoj dami u nevolji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene