Cara Delevingne i Ashley Benson navodno su se zaručile nakon godinu dana veze.

Galerija


Nakon javnog priznanja i objave ljubavne veze sve su glasnija šuškanja o zarukama 26-godišnje manekenke Care Delevingne i njezine 29-godišnje djevojke, glumice Ashley Benson.

Vezani članci Cara Delevingne i Kaia Gerber Nisu skidale ruke jedna s druge: Kći slavnog supermodela i njezina kolegica samo su prijateljice ili? Ashley Benson Ne odvaja se od novog dečka nakon što se rastala od slavne manekenke koju je ljubila godinama

Naime, par je ovih dana viđen na ulicama Saint-Tropeza na jugu Francuske, a svi su primijetili identično prstenje na njihovim rukama kakvo prije nikad nisu nosile. Nije trebalo proći mnogo vremena da na društvenim mrežama počnu nagađanja o tome kako su se djevojke zaručile tijekom izleta u Francusku.

"Cara Delevingne i Ashley Benson stvarno su se zaručile, srce će mi stati", "Rasplakat ću se", "Nisam imala pojma da Ashley Benson voli žene, a sada je zaručena za Caru Delevingne", "Ashley i Cara su zaručene, ponovno smo pobijedili", samo su neki od komentara njihovih uzbuđenih obožavatelja.

O njihovoj se vezi prvi put počelo pričati u svibnju prošle godine, a vezu su potvrdile prije nekoliko tjedana.

Par se, kao ni njihovi glasnogovornici, zasad nije izjasnio o glasinama o zarukama koje kruže.

Emotivna Nina posvetila objavu Goranu Ivaniševiću, a sve je to imao potrebu komentirati Goran Višnjić