Cara Delevingne i Ashley Benson navodno su se zaručile nakon godinu dana veze.

Galerija


Nakon javnog priznanja i objave ljubavne veze sve su glasnija šuškanja o zarukama 26-godišnje manekenke Care Delevingne i njezine 29-godišnje djevojke, glumice Ashley Benson.

Vezani članci Kate Moss Ljepotica koja je harala modnim pistama mogla je popiti litru votke na eks, a danas voli kuhati Behati Prinsloo Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki smirila je okorjelog zavodnika, pa sad opušteno uživa

Naime, par je ovih dana viđen na ulicama Saint-Tropeza na jugu Francuske, a svi su primijetili identično prstenje na njihovim rukama kakvo prije nikad nisu nosile. Nije trebalo proći mnogo vremena da na društvenim mrežama počnu nagađanja o tome kako su se djevojke zaručile tijekom izleta u Francusku.

"Cara Delevingne i Ashley Benson stvarno su se zaručile, srce će mi stati", "Rasplakat ću se", "Nisam imala pojma da Ashley Benson voli žene, a sada je zaručena za Caru Delevingne", "Ashley i Cara su zaručene, ponovno smo pobijedili", samo su neki od komentara njihovih uzbuđenih obožavatelja.

O njihovoj se vezi prvi put počelo pričati u svibnju prošle godine, a vezu su potvrdile prije nekoliko tjedana.

Par se, kao ni njihovi glasnogovornici, zasad nije izjasnio o glasinama o zarukama koje kruže.

Emotivna Nina posvetila objavu Goranu Ivaniševiću, a sve je to imao potrebu komentirati Goran Višnjić