Vincent Cassel i Tina Kunakey s jednogodišnjom kćerkicom Amazonie odmaraju se u Rio de Janeiru, gdje su ih na plaži fotografirali paparazzi.

Galerija


Supružnici Vincent Cassel i Tina Kunakey javnosti su zanimljivi zbog njihove velike razlike u godinama.

Vezani članci Vincent Cassel Pred oltar je odveo dvije nestvarno lijepe žene, no i on s 53 godine izgleda fantastično i ima pločice Tina Kunakey Bivši muž Monice Bellucci je pravi sretnik: Njegova 30 godina mlađa Tina pokazala tetovažu na zanimljivom mjestu

Holivudski glumac od francuske je manekenke stariji čak 31 godinu, a iako je javnost ispočetka sumnjala u njihovu vezu, na novim fotkama koje su paparazzi snimili tijekom njihova odmora u Brazilu izgledaju sretnije no ikad.

Vincent i Tina uhvaćeni su na plaži u Rio de Janeiru, gdje se odmaraju već nekoliko dana, tijekom igre s jednogodišnjom kćerkicom Amazonie.

Vesela i lijepa obitelj privukla je pažnju svih okupljenih, a poglede je, kao i uvijek, mamila i 23-godišnja manekenka svojim sjajnim tijelom u minijaturnom crnim bikiniju.

Podsjetimo, Vincent je u mlađahnoj Tini pronašao utjehu nakon razvoda s jednom od najljepših žena na svijetu Monicom Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

Vezu s Tinom potvrdio je 2016. godine, vjenčali su se u kolovozu 2018. godine u Bidartu na jugozapadu Francuske, a u travnju prošle godine dobili su kćer Amazonie.

Reakcija kraljevske obitelji na gubitak drugog djeteta Harryja i Meghan iznenadila je javnost