Nogometaš Jack Grealish snimljen je u Dubrovniku s djevojkom Sashom Attwood.

Galerija


Zvijezda engleske nogometne reprezentacije 25-godišnji Jack Grealish ljetuje u Hrvatskoj sa svojom djevojkom Sashom Attwood.

Nakon poraza u finalu Europskog nogometnog prvenstva od Italije Grealish se s Attwood prvo odmarao na grčkom Mykonosu, odakle su stigli u Dubrovnik.

Tamo su ih fotografi snimili tijekom večernje šetnje gradom. Nogometaš je za tu prigodu odjenuo običnu bijelu majicu, crne hlače i tenisice, dok je atraktivna plavuša plijenila poglede u uskoj haljini životinjskog uzorka.

Inače, Sasha je također dobro poznata u rodnoj Britaniji gdje je sudjelovala u popularnom reality showu "Love Island", a Grealisha poznaje još iz tinejdžerskih dana jer su zajedno išli u srednju školu, no oboje detalje iz svojeg privatnog života vješto skrivaju od javnosti.

Enes Vejzović otkriva razlog zašto se sa suprugom Bojanom Gregorić Vejzović i njihovo dvoje djece odlučio preseliti na novu adresu

Nina Badrić objavila fotku koju je među prvima komentirala Rozga, fanovi je hvale: ''Baš mi je lijepa jer se nije poigrala fotošopom!''