Viktorija Rađa na Instagramu je objavila post kojim se oprostila od ''Plesa sa zvijezdama'' i plesnog partnera Marka Mrkića.

Galerija


Viktorija Rađa oprostila se od showa "Ples sa zvijezdama" na svom profilu na Instagramu, gdje je podijelila emotivnu objavu posvećenu svom plesnom partneru Marku Mrkiću, s kojim je dogurala do samog finala. 

Vezani članci Tihana Korać, urednica portala Zadovoljna.hr i idejan začetnica projekta Zadovoljna akademija Kada se na jednom mjestu okupe pametne i snažne žene, tada nastaju najinspirativnije riječi Marko Grubnić finalistima je poslao dar (Foto: Instagram) Marko Grubnić finaliste "Plesa sa zvijezdama" razveselio porukom i darom: "Voli vas vaša zvjezdetina"

"Kažu boksači da ti je kad uđeš u ring najbolji prijatelj na svitu onaj kojeg tribaš napast jer samo on razumi kako se osjećaš u tom trenutku. Tako je Marko bio moj najbolji prijatelj u ovih 12 emisija (ajme, plesali smo svih 12, do kraja, još ne virujem). Samo on razumije svaku emociju koju sam doživila; svaki strah, svaku nesigurnost, svaki žulj, ali i svaki uspjeh i svaku sreću. Dobila sam najboljeg mentora, super osobu, ali i prijatelja za cijeli život. Jer kad s nekim prođeš ovako iskustvo, onda je to stvarno veza za cijeli život. Marko, hvala ti za sve, a najviše ti hvala za tebe. Malo sam previše emotivna danas. Mislim i inače, al’ danas... ne znam", napisala je Viktorija. 

Pune emocija bile su i njihove izvedbe u finalu koje su oduševile žiri i publiku, ali, nažalost, ne dovoljno za pobjedu. 

Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?