Dirljiv oproštaj

Emotivna Viktorija: ''Kad s nekim prođeš ovakvo iskustvo, onda je to stvarno veza za cijeli život''

Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: IN Magazin) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Gabriela Pilić i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Slavko Sobin, Ivan Šarić i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Marko Mrkić i Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Marko Mrkić i Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 +0 Marko Mrkić i Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Ples sa zvijezdama) Galerija

Viktorija Rađa na Instagramu je objavila post kojim se oprostila od ''Plesa sa zvijezdama'' i plesnog partnera Marka Mrkića.

Viktorija Rađa oprostila se od showa "Ples sa zvijezdama" na svom profilu na Instagramu, gdje je podijelila emotivnu objavu posvećenu svom plesnom partneru Marku Mrkiću, s kojim je dogurala do samog finala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Pogledaj i ovo Marko Mrkić - 1 to bi bilo zanimljivo! Rađa mu je slao "prijeteće" poruke, pa su postali prijatelji, a odao nam je i njegovu neostvarenu želju: "Skužio je da mu idu senzualni plesovi"

"Kažu boksači da ti je kad uđeš u ring najbolji prijatelj na svitu onaj kojeg tribaš napast jer samo on razumi kako se osjećaš u tom trenutku. Tako je Marko bio moj najbolji prijatelj u ovih 12 emisija (ajme, plesali smo svih 12, do kraja, još ne virujem). Samo on razumije svaku emociju koju sam doživila; svaki strah, svaku nesigurnost, svaki žulj, ali i svaki uspjeh i svaku sreću. Dobila sam najboljeg mentora, super osobu, ali i prijatelja za cijeli život. Jer kad s nekim prođeš ovako iskustvo, onda je to stvarno veza za cijeli život. Marko, hvala ti za sve, a najviše ti hvala za tebe. Malo sam previše emotivna danas. Mislim i inače, al’ danas... ne znam", napisala je Viktorija. 

Pune emocija bile su i njihove izvedbe u finalu koje su oduševile žiri i publiku, ali, nažalost, ne dovoljno za pobjedu. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Instagram) +4 Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Celebrity Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene