Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić oduševili su publiku na finalnoj večeri "Plesa sa zvijezdama" svojim izazovnim nastupom.

Galerija


Finalisti showa "Ples sa zvijezdama" Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić zaplesali su izazovni ples koji priziva scene iz filma "Striptiz" s Demi Moore u glavnoj ulozi. 

Vezani članci Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: IN Magazin) Tajne iz backstagea "Plesa sa zvijezdama": Tko se od kandidata najviše smijao, a tko plakao? Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!

Njihova kemija i senzualni pokreti na kiši zapalili su studio, a mnogi će se složiti kako bi ova plesna točka mogla biti i najizazovnija koju smo do sada vidjeli u tri mjeseca natjecanja. 

Viktorija je na sebi imala pripijenu plesnu haljinicu koja je podsjećala na donje rublje, dok je njezin partner Marko oduševio u crnom izdanju. 

Osim spektakularne plesne koreografije i kostimografije, i sam studio "Plesa sa zvijezdama" proživio je velike preinake za ovaj nastup. Kiša je potpuno smočila pozornicu no isplatilo se jer je ovaj par zahvaljujući svemu tome zabljesnuo u punom sjaju. 

Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!