napunila 44 godine

Pogledajte kako je Dino Rađa čestitao rođendan supruzi Viktoriji, izabrao je baš zanimljivu fotku!

Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) +0 Dino Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Dino Rađa je čestitao 44. rođendan suprugi Viktoriji njihovom zajedničkom fotografijom koju je objavio u svojim Storyjima na Instagramu.

Viktorija Rađa proslavila je 44. rođendan, a tom je prigodom njezin suprug i naš proslavljeni košarkaš Dino u Storyjima na Instagramu jednu njihovu zanimljivu fotografiju.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

"Sretan rođendan, baby" napisao je preko crno-bijele fotke uređene u stilu crteža, na kojoj mu supruga sjedi na ramenima, a na svojem profilu podijelila ju je i Viktorija.

Slavljenica se pohvalila i brojnim drugim čestitkama koje je dobila, a objavila je i fotku na kojoj gasi svjećice na rođendanskoj torti.

"Ispuni godine životom, a ne život godinama… Hvala vam najdraži ljudi za ovakav dan i za ovoliko prekrasnih zelja", napisala je, a pratitelji su je i ispod fotke zatrpali čestitkama, kao i komplimentima na račun izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

Podsjetimo, bračni par Rađa u braku je od 2001. godine, a vjenčali su se na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, nakon čega su skočili u more. Zajedno imaju sinove Roka i Niku, dok Dino iz braka s bivšom košarkašicom Željanom ima još i sina Duju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene