Viktorija Rađa ovih dana uživa na Tajlandu. Fotografijom u kupaćem kostimu pokazala je zavidnu liniju i oduševila mnoge.

Galerija


Dok Nina Badrić uživa na Maldivima. poznati splitski par, Viktorija i Dino Rađa, odmara na Tajlandu. Tako je Viktorija oduševila obožavatelje fotografijom u kupaćem kostimu pozirajući naslonjena na palmu.

Vezani članci Viktorija Rađa Viktorija Rađa pozirala u bikiniju pa sve zadivila isklesanim trbušnjacima: "Mala, kaj se praviš važna?" Nikolina Pišek Ristović "Fakap" serijal Ide Prester i Mije Kovačić pravi je hit - na društvenim mrežama i portalu showbuzz.hr bilježi 1,6 milijuna pregleda!

Bivša manekenka još je jednom pokazala zavidnu liniju i nestvarno seksi tijelo, a sudeći po komentarima nitko nije ostao ravnodušan. "Kad ti stvarno ne treba filter", napisala je Viktorija ispod fotografije, a brojni obožavatelji obasuli su ju komplimentima.

Osim toga, lijepa Viktorija objavila je i fotografiju iz bazena sa suprugom Dinom uz opis: "Zimi na drugom kraju svijeta". "Najljepši na svijetu", "Lijep par", glasili su samo neki od komentara. Slavni par uistinu je dokazao kakvo je zadovoljstvo hladne dane zamijeniti toplom, egzotičnom destinacijom. 

 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

 

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on