Supružnici Rađa nakon dugo vremena konačno su se pojavili u javnosti. Prisjetili su se svoje prošlosti i izleta u glazbene vode.


Poznati splitski par Dino i Viktorija Rađa u posljednje vrijeme gotovo je nemoguće vidjeti na javnim događanjima. Ipak, jučer su napravili iznimku i stigli u Lisinski kako bi podršku pružili svojoj velikoj prijateljici Danijeli Martinović. Supružnici su se prisjetili i svojih izleta u estradne vode i otkrili nam kakve su mogućnosti da ih ponovno vidimo u nekom glazbenom pothvatu.

"Nikad se ne zna. Ne isključujem tu mogućnost. U životu nikada ne treba ništa isključivati", govori Viktorija. Ipak, Dino ne dijeli njezino mišljenje. "Ne pada mi na pamet", odrješit je bivši košarkaš koji je svojedobno snimio i duet s Petrom Grašom "Nisam više ja sa njom". "Ma nastupa on svaki dan, samo laže sad", dodaje Viktorija.

Dino i Viktorija Rađa (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell)

Prije gotovo dvije godine Rađa je s učiteljem gitare i glazbenikom Antom Pupačićem osnovao bend D.I.P. i napisao tekst njihove prve pjesme "Da je bajker biti lako". "Radi se, stalno se nešto svirucka, ali još uvijek ništa ozbiljno", kaže Dino koji najveću podršku ima upravo u svojoj supruzi Viktoriji. "Ja sam oduševljena njegovim glazbenim pothvatima. Uživam u tome", iskreno će bivša manekenka koja se i sama okušala u estradnim vodama.

Sa scene se povukla kako bi u miru mogla uživati u majčinstvu i skladnom obiteljskom životu, a danas povratak na estradu ne isključuje, kao ni duet s Danijelom Martinović. "Pristala bih da mi predloži nekakvu suradnju. To bi bila jedna dobra zezancija", kaže Viktorija.

Bivša Miss Dalmacije posljednjih godina život živi daleko od očiju javnosti, a čime se trenutno bavi nije željela otkriti. "Ne bih o tome. Nema me u medijima jer ne želim da ljudi znaju čime se bavim", zaključuje tajnovita Viktorija.