Slavko Sobin, finalist showa "Ples sa zvijezdama" na Instagramu je objavio posvetu svojoj trenerici i partnerici Gabrieli Pilić.

Galerija


Glumac i finalist showa "Ples sa zvijezdama" Slavko Sobin nakon više mjeseci mukotrpnog plesanja dočekao je i finalnu večer showa. 

Vezani članci Slavko Sobin i Gabriela Pilić Slavko i Gabriela progovorili o trenutku o kojem su dosad šutjeli: “Ti si tu opsovao, ja sam lupila o vrata” Slavko Sobin Sobin se prisjetio trenutka zbog kojeg je umalo proplakao, o ovome dosad nije pričao

Uoči svojeg posljednjeg plesnog nastupa emotivni Sobin na Instagramu je odao počast i svojoj najvećoj podršci i učiteljici - plesnoj partnerici Gabrieli Pilić. Gabriela je Slavka iz tjedna u tjedan učila plesnim koracima, a iz njega je stvorila vrhunskog plesača uglađenih pokreta.

Sobin je svoj post naslovio sa "Oprez! Nenormalna doza patetike stiže". 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oprez! Nenormalna doza patetike stiže. Ne znam jesmo li očekivali ovo finale, ne znam mislimo li da možemo pobjedit večeras, ne znam hoće li mi danas ispast iz ruku kad pokušamo izvest onu lastavicu u bečkom i ne znam jel išta od toga bitno zato što znam da sam od prvog trenutka uživao plesat s njom i da samo to želim i večeras. Znam da mi taj osjećaj ništa ne može pokvariti i gledajući kakav sam ušao u ovaj show znam da sam s njom već pobjedio sebe. Izgleda ko boginja zato što JE boginja. Iznutra. Ili božica. Nikako da naučim, a ne da mi se prekidat tok ili tijek misli da sad to guglam. Uglavnom, hvala ovom oličenju talenta, podrške, discipline, topline, prijateljstva, ženstvenosti, strpljenja, snage, svega. Svega. Ti si takva carica i čast mi je što ću još jedan dan dijelit podij s tobom i još veća čast što te u godinama što dolaze mogu zvat svojom prijateljicom. Idemo danas živit naš ples. @gabriela.pilic #TheQueen

Objavu dijeli Slavko Sobin (@slavkosobin)

"Ne znam jesmo li očekivali ovo finale, ne znam mislimo li da možemo pobjediti večeras, ne znam hoće li mi danas ispasti iz ruku kad pokušamo izvesti onu lastavicu u bečkom i ne znam jel išta od toga bitno zato što znam da sam od prvog trenutka uživao plesati s njom i da samo to želim i večeras. Znam da mi taj osjećaj ništa ne može pokvariti i gledajući kakav sam ušao u ovaj show znam da sam s njom već pobjedio sebe. Izgleda kao boginja zato što JE boginja. Iznutra. Ili božica. Nikako da naučim, a ne da mi se prekidat tok ili tijek misli da sad to guglam. Uglavnom, hvala ovom oličenju talenta, podrške, discipline, topline, prijateljstva, ženstvenosti, strpljenja, snage, svega. Svega. Ti si takva carica i čast mi je što ću još jedan dan dijeliti podij s tobom i još veća čast što te u godinama što dolaze mogu zvat svojom prijateljicom. Idemo danas živit naš ples", dirljivo je poručio mladi glumac, a uz sve je priložio i Gabrielinu fotografiju sa crvenog tepiha.

Koreograf koji stoji iza spektakularnih plesnih točaka najavio veliku i posebnu plesnu večer