Oglasio se na Facebooku

Sjedio je odmah iza žirija: Evo kako je Dino Rađa komentirao prvi plesni nastup supruge Viktorije!

Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Galerija

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić za izvedbu tanga u prvoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' osvojili su 30 bodova.

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić u prvoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' otplesali su tango. Žiri je im čestitao na njihovoj izvedbi, a nakon što su završili s plesnim koracima, podijelili su s nama svoje dojmove. 

Pogledaj i ovo Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Objasnio i zašto! Plesni partner Viktorije Đonlić izazvao pravu pomutnju na Instagramu: ''Ja sam pobjednik!''

''Više treme bilo je u zadnjih mjesec dana nego baš u prvoj epizodi, ali nama su misli već u drugoj emisiji. Spremamo nešto jako dobro, ne možemo sad reći '', otkrili su nam.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magični tango u izvedbi @viktorija7777 i @marko.mrkic! ⭐⚡ #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Viktorija je dodala da su ona i Marko savršen spoj - naime, ona je temperamentna Dalmatinka, a on, kako ga je opisala, fini zagrebački dečko.

Damir se složio s njezinim zaključkom, a Viktorija je pohvalila i cijelu ekipu koja radi na njihovim izvedbama - od kostimografije do šminke.

''Svaki novi kostim me veseli kao i svaka nova koreografija'', otkrila nam je.

Njihov nastup iz publike je pratio i Dino Rađa, Viktorijin suprug.

''Da, on je sjedio iza žirija, i lagano je držao ruku na ramenu. Šalim se. Dino kaže da je zadovoljan, nema nikakvih problema, jedva čekamo ići dalje'', zaključio je na kraju ovaj divan plesni par.

Dino se oglasio i na Facebooku. 

Njihovom izvedbom Nicolas je bio impresioniran.

''Ja sam vas gledao i mislio, njih dvoje su stvarno kliknuli. Skroz si se predala Marku, maksimalno ste riskirali, impresioniran sam vašom izvedbom'', komentirao je Nicolas kao šećer na kraju, a žiri je svoje pohvale potvrdio s 30 bodova.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: PR) Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) +6 Marko Mrkić, plesni partner Viktorije Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Reakcija Dine Rađe na senzualan ples supruge Viktorije i njezinog plesnog partnera je sve!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene