Victoria Silvstedt obožava uživati na svjetskim plažama, a u petom desetljeću izgleda bolje i od nekih mnogo mlađih slavnih dama.

Galerija


Švedska manekenka, glumica, voditeljica, pjevačica i DJ-ica Victoria Silvstedt na temelju svojih raznolikih sposobnosti godišnje zarađuje milijune dolara.

Vezani članci Crte od sunčanja Neobičan fetiš: Priznaju da će im ove sezone najviše nedostajati crte od sunčanja Alessandra Ambrosio Umirovljena brazilska ljepotica plijenila pozornost u bikiniju koji je otkrio sve njezine draži

Ipak, njezinu luksuznom načinu života svakako pogoduju i ljubavne veze s bogatim muškarcima.

Posljednji u nizu kojeg je osvojila jest švicarski biznismen Maurice Dabbah, no nitko ne zna sa sigurnošću jesu li još zajedno jer su posljednji put viđeni zajedno u prosincu 2018. godine.

Kako god bilo, plavokosa ljepotica i u petom desetljeću izgleda fantastično, a ponekad nam se čini kao da živi na plaži.

Naime, 45-godišnjakinju uglavnom viđamo u bikinijima na plažama poznatih svjetskih ljetovališta na kojima se voli hvaliti isklesanim tijelom na kojem bi joj pozavidjele i mlađe žene.

Posebno joj je drago odredište St. Barts, na kojem je nedavno viđena u bikiniju boje kože koji joj je stajao kao saliven. Victoria je tamo uživala u tipičnim ljetnim aktivnostima s nekolicinom prijatelja te kućnim ljubimcem, a to je nastavila i kada je ugledala paparazze.

Koliko dobro izgleda u bikiniju, uvjerite se u našoj galeriji. 

U badiću na snijegu: Hana Hadžiavdagić pokazala razgolićenu guzu i zaključila da je opet najljepša