Victoria Silvstedt udala se 2000. godine, rastala 2007., a od tada su je povezivali s raznim muškarcima.

Galerija


Ona je švedska manekenka, glumica, voditeljica, pjevačica, DJ-ica.

Vezani članci Pamela Anderson S 52 godine udala se za 74-godišnjeg producenta s kojim je ljubovala ranije, a sada uživaju na medenom mjesecu Pamela Anderson (Foto: Profimedia) S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg

Drugim riječima, 44-godišnja Karen Victoria Silvstedt nema što nije, a na temelju svoje svestranosti godišnje zarađuje milijune dolara.

Posljednjih dana švedska ljepotica ipak je pronašla malo vremena za odmor, pa se zaputila u španjolsku Marbellu, gdje je uživala u tipičnim ljetnim radostima, primjerice sunčanju.

Iako u petom desetljeću, plavokosa Victoria još uvijek izgleda atraktivno, unatoč činjenici da je potpuno jasno da je na svom izgledu radila i kod plastičnog kirurga.

Osim poslovnog, plavokosa zavodnica ima i zanimljiv privatni život. Tako je manekenka 1997. godine upoznala Chrisa Wraggea tijekom intervjua, a već sljedeće godine Chris je bio na koljenima. Vjenčali su se 2000. godine, no brak nije predugo potrajao. Naime, već 2007. godine par se rastao.

Šveđanka je nakon toga bila povezivana s brojnim muškarcima, no nije se ponovno udavala. Među njima je roker Tommy Lee, bivši suprug Pamele Anderson, na koju Victoria neodoljivo podsjeća, pa se čini kako dotični ima svoj tip žene.

Zadnji s kojim su je povezivali jest Švicarac Maurice Dabbah, još jedan u nizu biznismena koji su je osvojili, a par je često viđan na raznim romantičnim odmorima. Posljednji put zajedno su viđeni u prosincu 2018. godine na St. Bart'su, pa se ne zna jesu li još uvijek zajedno ili ne.

No kako god bilo, par je pažnju plijenio i činjenicom da je ona za dvije glave viša od njega i obožava cipele na petu, no čini se kako biznismenu to nimalo ne smeta, već dapače, uvijek ponosno hoda držeći svoju djevojku za ruku.

Neizbježna propast slavnog para: Snimanje filma udaljilo ga je od jedne, a privuklo drugoj poznatoj ženi?