Vidi se da pazi na liniju

Ovakvu Victoriju Beckham nismo vidjeli u Hrvatskoj: U Italiji je jahtom paradirala u crvenom badiću!

Victoria Beckham Victoria Beckham Profimedia 1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Victoria Beckham Victoria Beckham David Beckham Instagram - 6 Victoria Beckham Instagram David Beckham Victoria Beckham David Beckham David Beckham David i Victoria Beckham +31 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Galerija

Victoriu Beckham paparazzi su uhvatili u Italiji dok je uživala na jahti u crvenom bikiniju koji je savršeno istaknuo njezinu manekensku figuru.

Victoria i David Beckham uživaju na jahti obilazeći Italiju, a društvo im prave njihova djeca Romeo, Cruz i Harper.

Pogledaj i ovo Proslava rođendana Victorije Beckham - 4 kakav raspašoj! Beckham iznio Victoriju na leđima s proslave njezinog 50. rođendana, fotografije su dokaz da je ovo bila fešta o kojoj će se još dugo pričati!

Paparazzi su Viktoriju uhvatili u senzacionalnom izdanju. 

Naime, na sebi je imala crveni dvodijelni badić u kojem je izazvala apsolutnu pažnju jer je istaknuo njezinu vitku figru i naglasio njezin preplanuli ten. Nije ni čudo da izgleda tako dobro s obzirom na to da ni na brodu ne preskače vježbanje.

Ni, David nije mogao proći nezamijećeno u kratkim kupaćim hlačicama bez majice gdje su njegovi trbušni mišići dolazili do izražaja u punom sjaju.

Nedavno se i David našalio na račun supruge videom na Instagramu na kojem on s užitkom pije jutarnju kavu, a ona u pozadini vježba na palubi jahte.

''Ne mogu ni kavu popiti, a da ne sretnem Vic'', napisao je u opis videosnimke nogometaš.

Supruga mu se javila u komentarima: ''Čini se da sam izgubila partnera za vježbanje na odmoru!''

Međutim, njegova supruga nije mu dugo ostala dužna, pa mu je odgovorila u priči na Instagramu uz opis: ''Znam tko danas nije preskočio vježbanje nogu!'' i nasmijala brojne pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

David i Victoria sa svojom su obitelji nekoliko dana boravili u Hrvatskoj na otoku Lopudu pokraj Dubrovnika.

Beckhamovi su iz Hrvatske objavili nešto sadržaja s ljetovanja, a nogometaš je naročito bio oduševljen delicijama kojima su ih služili u jednom restoranu.

Prije samog odlaska iz Hrvatske David je objavio i još nekoliko kadrova iz Hrvatske u svojim pričama na Instagramu, a snimio je i poznate dubrovačke zidine, koje su ga podsjetile na popularnu seriju ''Igra prijestolja'', koja se snimala u Dubrovniku.

Sudeći po njihovim društvenim mrežama, obitelji se Hrvatska jako svidjela, pa se nadamo kako ćemo ih uskoro opet vidjeti na ljetovanju na Jadranu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +8 Ana Sasso - 4 Celebrity Pipi djevojka i 39 godina od legendarne reklame novom fotkom u badiću dokazala je da i danas zaslužuje titulu seks-simbola!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan - 8 Renata Lovrinčević Buljan - 7 Renata Lovrinčević Buljan - 9 Renata Lovrinčević Buljan - 10 +12 Renata Lovrinčević Buljan - 6 Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, nevjerojatno je kako izgleda u kupaćem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene