Kakva promocija!

Beckham objavio hrpu fotki iz Hrvatske, najviše se hvali finim delicijama u kojima uživa sa svojom obitelji!

David Beckham David Beckham Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham Instagram - 1 David Beckham Instagram - 2 David Beckham Instagram - 3 David Beckham Instagram - 4 David Beckham Instagram - 5 David Beckham Instagram - 6 David Beckham Instagram - 7 David Beckham Instagram - 8 David Beckham Instagram - 9 David Beckham Instagram - 10 +21 David Beckham Instagram - 11 Galerija

Bivši nogometaš David Beckham i njegova obitelj trenutačno ljetuju u Hrvatskoj, a nogometaš se na Instagramu pohvalio i jelima kojima su ih poslužili u Dubrovniku.

Svjetski poznata obitelj nogometaša Davida Beckhama i njegove supruge Victorije Beckham već nekoliko dana ljetuje u Hrvatskoj, točnije na otoku Lopudu pored Dubrovnika.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Iako na društvenim mrežama nisu dijelili trenutke s ljetovanja kako bi što dulje zadržali privatnost, s pratiteljima su samo podijelili proslavu rođendana kćeri Harper, a Victoria je nekoliko dana kasnije objavila nekoliko opuštenih videa u kojima je pokazala kako su proveli dan na moru.

David je sada podijelio nekoliko priča na Instagramu, a na fotografijama nije krio oduševljenje hranom kojom su ih poslužili u jednom restoranu u Dubrovniku.

Beckham je podijelio fotografije jela od svježih morskih plodova i domaćeg povrća te čašice vina koje su probali, a posebno je bio oduševljen serviranjem rižota sa škampima.

''Wow'', napisao je kratko na fotografiji, a našalio se i fotografijom čaša rakije napisavši: ''Nisam siguran koje ide prvo''.

U medijima su nedavno kružile priče kako njegova supruga Victoria ne jede ništa drugo osim ribe sa žara i kuhanog povrća, a nadamo se da je u Hrvatskoj napravila iznimku i probala barem nešto od naših specijaliteta.

Beckham je podijelio i fotografije restorana u kojem jedu na ljetovanju, pa je uz fotografije napisao i kako mu je ovo trenutačno najdraže mjesto za ručak.

Trenutačno odsjedaju u luksuznom resortu Lopud 1483, koji je obnovila austrijska grofica, a osim Beckhamovih u Hrvatsku su na ljetovanje odlučile stići i brojne druge holivudske zvijezde, pa strane medijske stupce pune ljepote naše obale.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harlesson, Matthew McConaughey, Sacha Baron Cohen Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 2 Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 3 Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 4 +35 Matthew McConaughey Celebrity Pogledajte kako se najveće svjetske zvijezde zabavljaju u Lijepoj Našoj, potpuno su se opustili i ne mare za fotografe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene