Nešto je drugačije?

Victoria Beckham ostavila fanove u čudu: “Inače je volim, ali strašno je ovo što je napravila!’’

Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Victoria Beckham gostovala je u emisiji "Good morning, America", a pokazala je nešto drugačiji izgled za koji svi kažu da su zaslužni fileri.

Victoria Beckham se nakon Toma Cruisea i Madonne našla na meti hejtera zbog promjena na svojem licu. Naime, Posh Spice se nedavno pojavila u showu "Good morning, America" kako bi promovirala svoje nove kozmetičke proizvode, no sve je palo u drugi plan zbog njezina izgleda.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Čini se kako je i Victoria otišla pod nož, a njezin pomalo neobičan izgled iznenadio je brojne njezine fanove. "Što joj se dogodilo s licem?", "Što je to napravila od sebe", "Molim te, prestani koristiti filere za usne". 

"Volim inače Victoriju, ali ovo što je učinila je strašno", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Tijekom gostovanja u emisiji otkrila je da se sa suprugom i bivšim nogometašem Davidom Beckhamom slaže odlično te da je David nevjerojatno divan otac i suprug.

Bivša pjevačica i članica nekoć najpopularnije grupe na svijetu očito poput brojnih drugih kolega svim silama želi zadržati mladenački izgled, a zbog toga se podvrgnula estetskih zahvatima. Posljednjih dana obožavatelje su na sličan način šokirali Tom Cruise i Madonna.

60-godišnji Tom snimljen je na bejzbolskoj utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Connora, a njegove je obožavatelje začudilo podbuhlo i natečeno lice, pa su mnogi zaključili da izgleda gotovo neprepoznatljivo.

63-godišnja Madonna je pak viđena na ulicama New Yorka, a do izražaja je također najviše došlo njezino lice, na kojem se jasno vide tragovi estetskih zahvata, koje teško može sakriti, osim na Instagramu, gdje redovno objavljuje uređene i fotošopirane fotografije.

O njihovu izgledu sada se oglasila i vrhunska estetska kirurginja Nyla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde i detaljno objasnila za Daily Mail u čemu se krije tajna njihova novog izgleda.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled lica", zaključila je.

Stručnjaci su slične zaključke donijeli i o Madonni.

"Gledajući Madonnino lice, na njemu ne postoje nikakve linije ni bore, pa definitivno možemo reći da je upotrebljavala puno botoksa, kao i da se odlučila za podizanje obrva ili trenutni facelifting. Ne bi me iznenadilo ni da je imala blefaroplastiku gornjeg kapka", izjavila je estetska kirurginja Gabriella Birley.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Lijepa glumica pozirala potpuno gola i pokazala deset godina mlađem i poznatom dečku što radi dok on nije kod kuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene