sinu radili feštu za 900.000 kn

Otpustila 30 radnika, a ona i muž imaju imovinu vrijednu 450 milijuna dolara: "Gadljivo"

Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) +0 Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Galerija

Voditelj Piers Morgan je napao modnu dizajnericu Victoriju Beckham i rekao da ju je ionako godinama spašavao slavni muž David Beckham dok je ona gubila novce.

Modna dizajnerica Victoria Beckham (46) otpustila je 30 zaposlenika zbog teške financijske situacije koju joj je uzrokovala pandemija koronavirusa.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Kako pišu strani mediji, na njezin potez burno je reagirao britanski televizijski voditelj Piers Morgan. Naime, on je zamolio Victoriju da ponovno razmisli o otpuštanju radnika i razmotri vladin plan za spašavanje.  

Victorijin potez osudila je i javnost s obzirom na to da se imovina nje i njezina muža, bivšeg nogometaša Davida Beckhama (44), procjenjuje na golemih 450 milijuna dolara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family bike ride on my birthday x #Veebok

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Strani mediji pišu da je i modnu dizajnericu kriza pogodila, pa ne uzima svoju plaću. Usto, njezin glavni direktor marketinga dao je otkaz tijekom cijele ove situacije. 

"Oprosti, ali ovo me čini gadljivim. Ako ti je toliko stalo, zašto onda ne uzmeš novac poreznih obveznika koji ti očajnički treba, a to što ti više ne treba, da uložiš u svoje osoblje i pomogneš im u svom neuspješnom poslu", savjetovao je Piers Victoriji. Komentirao je i kako ju već dugo muž spašava jer ne zna voditi biznis.

"Gubiš novac godinu za godinom i onda te spašava tvoj slavni, bogati muž David Beckham", istaknuo je voditelj u emisiji Good Morning Britain. 

Inače, Victoria i David prošloga su mjeseca priredili pravu zabavu za 21. rođendan svog sina Brooklyna na koju su potrošili oko 100.000 funti (oko 864.000 kuna). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene