Macaulay Culkin i Mila Kunis u vezi su bili gotovo deset godina.

Galerija


Holivudskog glumca Macaulaya Culkina svi najbolje znamo kao Kevina iz filmova "Sam u kući 1 i 2", no tko se sjeća njegove veze s popularnom glumicom Milom Kunis?

Vezani članci Macaulay Culkin Ovakvog ga svi znamo, ali pogledajte kako zvijezda filma ''Sam u kući'' izgleda 30 godina kasnije Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Rijetko pojavljivanje prelijepog holivudskog para u javnosti: Mjesecima su se neobavezno viđali, a tek onda zaljubili

Njihova ljubavna priča započela je 2002. godine i potrajala je gotovo deset godina, unatoč činjenici da je Macaulay vodio tešku borbu s ovisnošću, iz koje se jedva izvukao. Ta je veza nekako promakla s radara mnogih iako je toliko dugo potrajala.

Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty)
Mila Kunis i Maculay Culkin (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Macaulayeva karijera započela je 1989. godine, kada je snimio prvi nastavak filma "Sam u kući", a Milina u televizijskoj seriji "Lude sedamdesete" 1998. godine.

Mnogi su očekivali kako će stati pred oltar i vijest o prekidu šokirala je mnoge. No ne i Milu. Jer sudeći po njenim kasnijim izjavama, Macaulay nikad nije bio "dobar materijal" za supruga i zapravo je ona inicirala kraj.

U iskrenom intervjuu s novinarom Howardom Sternom, Mila je otkrila kako je bila suzdržana o temi braka jako dugo. Zapravo, kada joj je bilo samo 16 godina, ocu je priznala kako uopće ne vjeruje u brak. S godinama je očito promijenila mišljenje i znamo da to nije istina jer je danas u sretnom braku s kolegom Ashtonom Kutcherom, za kojeg se udala nakon tri godine veze.

Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty)
Mila Kunis (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Kao što smo naveli, vezu s Macaulayom prekinula je upravo ona, i to, kako sama priznaje, na poprilično ružan način.

“Prekinula sam na loš način. Na jako, jako, jako loš način. Sve sam zeznula. Bila sam mlada i loše sam se bila ponijela, priznajem to. Trebalo mi je dugo vremena za ovo priznanje. Trebala sam biti sama i riješiti neke stvari sama sa sobom“, izjavila je Mila, no sočne detalje ipak nije otkrila.

Na njezinu odluku utjecala je i činjenica kako nisu mogli zajedno proštetati ulicom, a da ih nisu opkolile horde njegovih obožavatelja, koje je nazivala ludima jer su vrištali i ponašali se nekontrolirano. 

Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty)
Mila Kunis (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Isprva su prekid tajili, a javnosti su ga priznali tek nekoliko mjeseci nakon što su se razdvojili.

Mila je danas u braku s Ashtonom, dok je Macaulay u vezi s glumicom Brendom Song, s kojom je nedavno i snimio film Changeland. 

Podsjetimo, Macaulay se dugo vremena borio s ovisnošću o alkoholu i narkoticima, zapustio je izgled, borio se s depresijom, što je dovelo do predoziranja, a život su mu spasili prijatelji koji su ga na vrijeme odveli u bolnicu. Za sve navedeno mnogi optužuju Macaulayova oca Kita, koji ga je pogurao u filmsku industriju te pohlepno kontrolirao njegov novac i imovinu, što je rezultiralo sudskom tužbom sina protiv oca.

Nakon teškog razdoblja i dugog izbivanja iz javnosti Macaulay se nedavno pojavio na dodjeli American Music Awardsa  u Los Angelesu te pokazao da izgleda bolje nego ikad i time pozitivno iznenadio svoje obožavatelje.