Na omiljenom mjestu

Slavljeničko poziranje: Romantični Ćorluka čestitao Franki rođendan na društvenim mrežama

Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka čestitao je 27. rođendan supruzi Franki Batelić.

Bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka romantičnom je objavom na svom profilu na Instagramu čestitao rođendan svojoj voljenoj supruzi Franki Batelić.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Vedran i Franka proslavili su njezin 27. rođendan na palubi broda uz tortu sa svjećicama, na otoku Rabu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

"Sretan rođendan mojoj predivnoj supruzi", napisao je Vedran uz objavljenu fotografiju na kojoj oboje poziraju s širokim osmijesima na licu i u slavljeničkom raspoloženju. U slavlju si im se pridružili i članovi obitelji. 

I sama Franka je na svom profilu na Instagramu podijelila rođendansku fotografiju s broda, ali i s voljenim ljubimcem, psom Oskijem od kojeg se ona i Vedran odvajaju u rijetkim trenucima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 "Moj poklon, sretan mi rođendan", napisala je Franka uz fotografiju s Oskijem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

33-godišnji Vedran nedavno se vratio iz Rusije, gdje igra nogomet, u Hrvatsku na zasluženi godišnji odmor, a prvo je pohrlio supruzi Franki Batelić i njihovu ljubimcu, psu Oskaru, koji je uz njih postao prava zvijezda društvenih mreža.

Par se vjenčao krajem srpnja prošle godine u Istri nakon 6 godina veze koja je započela na novaljskoj party plaži Zrće. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Granger Smith (Foto: Instagram) Granger i Amber Smith (Foto: Profimedia) Granger Smith (Foto: Getty Images) +0 Granger Smith (Foto: Getty Images) Celebrity Pjevač podijelio tužnu vijest: ''Preminuo je naš trogodišnji sin, srca su nam slomljena, utjehu tražimo u Bogu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene