Sve oči uprte u njih!

Donosimo ekskluzivne detalje bajkovitog vjenčanja Vedrana i Franke koje je ukralo show ovog vikenda!

Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Kako je bilo na Vjenčanju Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, ali i na slavlju na kojem su nazočili Luka Modrić i Ivan Perišić, zna naš Davor Garić.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić na bajkovitom vjenčanju u crkvi u Balama izmjenili su zavjete i obećali si vječnu ljubav. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Prvo je u crkvu Pohođenja Blažene djevice Marije Svetoj Elizabeti u Balama ušao srebrni reprezentativac. Nešto kasnije došla je i lijepa Franka koju su već mnogi stavili na vrh liste najljepših domaćih mladenki. Gosti su već bili spremni na svojim mjestima, a na samom ulazu u crkvu dočekao ju je svećenik. Ceremonija je mogla započeti. Nakon nešto više od sat vremena Ćorluka i Franka izašli su pred mnoštvo, a osmijeh i sreću nisu skrivali. Ispred crkve okupili su se brojni mještani kako bi vidjeli novopečeni bračni par. 

''Čekali smo je, dugo smo je čekali, sretni smo što smo je čekali jer je jako lijepa i ponosni smo što se to događa u Balama'', svi su se složili. 

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Foto: Borna Fili?

Svaka čast Ćorluki, ali sve su oči bile uprte u Franku. Nosila je vjenčanicu Carolina Herera, a nakon ponoći slijedi presvlačenje u također bijelu haljinu njezinog omiljenog modnog dvojca Envy room. Na obredu vjenčanja u crkvi od Ćorlukinih kolega iz reprezentacije pojavio se samo Ivan Perišić koji je brzinom munje ušao i izašao iz crkve. Iako se šuškalo da će mladoženji kum biti Luka Modrić, taj je zadatak ipak dobio Vedranov brat. Ljudi u Balama ne kriju zadovoljstvo što su, uz Severinu te Ninu Badrić, i Vedran i Franka odabrali ovo mjestašce za svoje vjenčanje.

''Mi kao jedno malo mjesto, kao jedna mala općina, svaka promidžba nam svakako dobro dođe. Ovako kad imamo vice prvaka svijeta koji su odabrali Bale za svoj najvažniji dan u životu očito i mi nešto vrijedimo'', rekao je Sandi Drandić, direktor turističke zajedncie općine Bale. 

Iako to gotovo nikada ne čine javno, Franka i Vedran sve su oduševili i poljupcem. Mladenci su se odlučili za različito vjenčano prstenje. Vedran je odabrao decentni prsten od bijelog zlata, a Franka će nositi ovaj raskošan model modernog dizajna.

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Svadbena proslava nastavila se na obližnjem imanju gdje je mladencima i njihovim slavnim gostima pjevao Tony Cetinski. Gosti, ali i sami mladenci, bili su prilično aktivni s objavama na društvenim mrežama. Među njima i Luka Modrić sa suprugom Vanjom te Ivan Perišić sa suprugom Josipom. Ove trenutke sreće i 

''Fuži, njoki, pljukanci, pa preko istarskog pršuta, odličnog maslinovog ulja, naša maslinova ulja koja dobivaju svjetske nagrade, vino'', otkrio je Drandić. 

Prvi ples otplesali su na taktove Oliverove pjesme ''Prije sna'', nakon čega je goste zabavljao Tony Cetinski.
Ni Franka nije odoljela pa je zapjevala. U duetu sa svojim idolom iz mladosti zapjevala je u vjenčanici i dodatno rasplesala goste.

Slavlje je, kako se i očekivalo, potrajalo do zore.

Mladencima želimo da ovakvu sreću i ljubav žive svaki dan i da im se kao u bajci ostvari ono... ''i živjeli su sretno do kraja života!''

A kako je to sve točno izgledalo, pogledajte u prilogu In Magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene