Iza svakog uspješnog muškarca...

Supruga Darija Srne pozirala s Modrićevom Vanjom te joj posvetila dva heštega koja su oduševila javnost

Forić Modrić (Foto: Instagram) Forić Modrić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Forić Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić (Foto: Instagram) Vanja Modrić i Mirela Forić Srna (Foto: Instagram) +0 Mirela Forić Srna (Foto: Instagram) Galerija

One su poznate kao vjerne navijačice.

One su poznate kao vjerne navijačice.

Pogledaj i ovo Luka Modrić (Foto: Instagram) Žena njegova života Modrić prelijepom porukom čestitao supruzi rođendan, a za proslavu je odabrao i romantičan grad

A kako i ne bi bile kada se radi o suprugama Luke Modrića, Vanji i bivšeg Vatrenog Darija Srne, Mireli Forić kojima se jučer u Moskvi na finalnoj utakmici pridružila i Andreja Čermak.

Cure su fotku s tribina podijelile na društvenim mrežama, točnije, to je učinila Mirela, no ono što nas je posebno oduševilo su dva heštega koje je stavila ispod selfie-ja.

Naime, na fotografiji u prvom redu poziraju Mirela i Andrea, a iza njih je Vanja. "Moja srca vatrena!", stoji u opisu, a zatim i spomenuti opisi #izaLukeModricastojiVanja te #ovojenjenamedalja.

Kako je nedavno u jednom članku o ženama hrvatskih nogometaša napisao slavni The Daily Mail: "35-godišnja Vanja upoznala je 32-godišnjeg Luku 2007. godine dok je radila u Mamićevoj sportskoj agenciji. Napustila je agenciju i pratila Luku u Tottenham te je postala njegova agentica i osigurala mu ugovor s Real Madridom. Vjenčali su se 2010. godine i imaju troje djece. Žive mirno i povučeno."

Luka Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ni Luka nikada nije skrivao koliko mu je voljena supruga pomogla na putu do svjetskog uspjeha, jer tako se to radi! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene