One su poznate kao vjerne navijačice.

Galerija


One su poznate kao vjerne navijačice.

Vezani članci Luka Modrić Luka Modrić podijelio dio slavljeničke atmosfere s obiteljske proslave, pazilo se na svaki detalj Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić na zasluženom odmoru u domovini, evo u koji je grad na Jadranu odveo obitelj

A kako i ne bi bile kada se radi o suprugama Luke Modrića, Vanji i bivšeg Vatrenog Darija Srne, Mireli Forić kojima se jučer u Moskvi na finalnoj utakmici pridružila i Andreja Čermak.

Cure su fotku s tribina podijelile na društvenim mrežama, točnije, to je učinila Mirela, no ono što nas je posebno oduševilo su dva heštega koje je stavila ispod selfie-ja.

Forić Modrić (Foto: Instagram)
Vanja i Luka Modrić (Foto: PIXSELL) - 2 Foto: Pixsell

Naime, na fotografiji u prvom redu poziraju Mirela i Andrea, a iza njih je Vanja. "Moja srca vatrena!", stoji u opisu, a zatim i spomenuti opisi #izaLukeModricastojiVanja te #ovojenjenamedalja.

Kako je nedavno u jednom članku o ženama hrvatskih nogometaša napisao slavni The Daily Mail: "35-godišnja Vanja upoznala je 32-godišnjeg Luku 2007. godine dok je radila u Mamićevoj sportskoj agenciji. Napustila je agenciju i pratila Luku u Tottenham te je postala njegova agentica i osigurala mu ugovor s Real Madridom. Vjenčali su se 2010. godine i imaju troje djece. Žive mirno i povučeno."

Forić Modrić (Foto: Instagram)
Luka Modrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ni Luka nikada nije skrivao koliko mu je voljena supruga pomogla na putu do svjetskog uspjeha, jer tako se to radi!