One su poznate kao vjerne navijačice.

Galerija


One su poznate kao vjerne navijačice.

Vezani članci Janko Popović Volarić Dječak na fotografiji danas je jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja čije je srce nažalost zauzeto Luka Modrić (Foto: Instagram) Modrić prelijepom porukom čestitao supruzi rođendan, a za proslavu je odabrao i romantičan grad

A kako i ne bi bile kada se radi o suprugama Luke Modrića, Vanji i bivšeg Vatrenog Darija Srne, Mireli Forić kojima se jučer u Moskvi na finalnoj utakmici pridružila i Andreja Čermak.

Cure su fotku s tribina podijelile na društvenim mrežama, točnije, to je učinila Mirela, no ono što nas je posebno oduševilo su dva heštega koje je stavila ispod selfie-ja.

Forić Modrić (Foto: Instagram)
Vanja i Luka Modrić (Foto: PIXSELL) - 2 Foto: Pixsell

Naime, na fotografiji u prvom redu poziraju Mirela i Andrea, a iza njih je Vanja. "Moja srca vatrena!", stoji u opisu, a zatim i spomenuti opisi #izaLukeModricastojiVanja te #ovojenjenamedalja.

Kako je nedavno u jednom članku o ženama hrvatskih nogometaša napisao slavni The Daily Mail: "35-godišnja Vanja upoznala je 32-godišnjeg Luku 2007. godine dok je radila u Mamićevoj sportskoj agenciji. Napustila je agenciju i pratila Luku u Tottenham te je postala njegova agentica i osigurala mu ugovor s Real Madridom. Vjenčali su se 2010. godine i imaju troje djece. Žive mirno i povučeno."

Forić Modrić (Foto: Instagram)
Luka Modrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ni Luka nikada nije skrivao koliko mu je voljena supruga pomogla na putu do svjetskog uspjeha, jer tako se to radi!