Britanci su se raspisali o ženama i djevojkama hrvatskih reprezentativaca.

Galerija


Britanci su se raspisali o ženama i djevojkama hrvatskih reprezentativaca.

Uoči sutrašnje utakmice Hrvatske i Engleske koju nestrpljivo iščekujemo, engleski mediji raspisali su se o lijepim i uspješnim hrvatskim WAGS-icama.

Najdetaljniju analizu dao je The Daily Mail koji ih je izanalizirao uzduž i poprijeko. To nimalo ne čudi, jer isti medij obožava domaće WAGS-ice koje itekako vole i znaju kako privući medijsku pažnju, no čini se kako im ni hrvatske nisu nezanimljive.

O njima smo vam više puta pisali i mi, a evo kako ih vide Britanci.

Franka Batelić

"Vedran Ćorluka hoda s hrvatskom pjevačicom Frankom Batelić koja je ove godine predstavljala Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu. 26-godišnjakinja na Instagramu ima 60 tisuća sljedbenika, a na profilu objavljuje slike s Ritom Orom. Vokalnu LGBT te aktivisticu za životinjska prava, njezin Vedran naziva "boljom polovicom" i "partnericom u zločinu".

Franka Batelić Vedran Ćorluka (Foto: Instagram)
Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram)

Raquel Mauri

"Supruga nogometaša Ivana Rakitića WAGS-ica je s najromantičnijom ljubavnom pričom. On se u nju zaljubio nakon što mu je poslužila kavu u jednom hotelu noć prije nego je on potpisao ugovor sa španjolskom Sevillom 2011. godine. Za Ivana je to bio ljubav na prvi pogled, a već tada je rekao bratu da će 'oženiti ovu konobaricu'. Vjenčali su se 2013. godine te imaju dvije kćeri." "Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno. Ni George Clooney ne bi to bolje izveo", navodi se u tekstu.

Raquel Mauri (Foto: Instagram)
Raquel Mauri (Foto: Instagram)

Dina Dragija

"22-godišnja manekenka Dina Dragija bolja je polovica nogometaša Tina Jedvaja. Lijepa plavuša bliska je prijateljica Izabel Kovačić, supruge Matea Kovačića. Ona je ubojita kombinacija ljepote i pameti, a nedavno je i diplomirala."

Dina Dragija, Izabel Kovačić (FOTO: Instagram)
Dina Dragija, Izabel Kovačić (FOTO: Instagram)

Izabel Kovačić

"Mateo je 2017. godine oženio Izabel koju na Instagramu prate 364 tisuće ljudi. Bavi se proizvodnjom dječjih stvari sa sestrom, a završila je ekonomiju", pišu Britanci o jednoj od svakako najpoznatijih i najeksopniranijih hrvatskih WAGS-ica.

Izabel Kovačić (Foto: Instagram)
Izabel Kovačić (Foto: Instagram)

Ivana Vida

"Domagoj je oženio missicu Ivanu, a radi se o bivšoj studentici ekonomije koja je titulu Kraljice Hrvatske osvojila 2014. godine. Imaju sina Davida." "David je centar našeg svijeta te izvlači ono najbolje iza nas", kaže Ivana za njihovog sina.

Ivana Vida (Foto: Instagram)
Ivana Vida (Foto: Instagram)

Helena Matić

"Dominik Livaković i Helena Matić navodno su počeli hodati prošlog ljeta, a od tada uživaju na romantičnim putovanjima na egzotične destinacije, kao što su Pariz i Dubai. Helena se bavi umjetničkim klizanjem, zanima ju moda te često objavljuje fotografije na svojim društvenim profilima."

Helena Matić (Foto: Facebook)
Helena Matić (Foto: Facebook)

Vanja Modrić

"35-godišnja Vanja upoznala je 32-godišnjeg Luku 2007. godine dok je radila u Mamićevoj sportskoj agenciji. Napustila je agenciju i pratila Luku u Tottenham te je postala njegova agentica i osigurala mu ugovor s Real Madridom. Vjenčali su se 2010. godine i imaju troje djece. Žive mirno i povučeno."

Luka Modrić (Foto: Instagram)
Luka Modrić (Foto: Instagram)

Melanie Bradarić

"Filip Bradarić oženio je studenticu Melanie u Rijeci u ožujku 2017. godine, dva mjeseca prije nego je par dobio sina. Imaju i psa te često objavljuju obiteljske fotografije na društvenim mrežama."

Melanie Bradarić (Foto: Instagram)
Melanie Bradarić (Foto: Instagram)

Josipa Perišić

"Ivan i Josipa Perišić zaljubili su se još u srednjoj školi i vjenčali 2012. godine, prije nego što su dobili djecu Leonarda i Manuelu. Josipa je domaćica i često putuje te objavljuje fotografije na kojima obitelj navija za Ivana".

Josipa Perišić (Foto: Instagram)
Josipa Perišić (Foto: Instagram)

Antonija Bozza

"Vratar Danijel Subašić i njegova djevojka Antonija počeli su hodati prije 16 godina kada su se upoznali na Filozofskom fakultetu na kojem je ona diplomirala. Žive u Monacu, a susreli su se i s neodobravanjem njenog oca Ante kojem je smetalo što je Danijelov otac pravoslavac", navodi se u članku.

Danijel Subašić djevojka (Foto: Instagram)
Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram)

Adriana Đurđević

"Duje Ćaleta-Car hoda s Adrianom koja bi uskoro trebala postati odvjetnica. Glamurozna 26-godišnja brineta ima više od 26 tisuća sljedbenika na Instagramu. Vrlo je vokalna podrška svom dečku te je jednom pozirala u toplesu s nacrtanom zastavom na leđima u znak podrške."

Duje Ćaleta Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram)
Duje Ćaleta-Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram)

Ivana Mikulić

"O djevojci Marija Mandžukica zna se jako malo, jer ona nema profil na društvenim mrežama. Ivana je navodno studentica u Poljskoj te je s Marijem u vezi nekoliko godina."