Britanci su se raspisali o ženama i djevojkama hrvatskih reprezentativaca.

Galerija


Britanci su se raspisali o ženama i djevojkama hrvatskih reprezentativaca.

Vezani članci Izabel Kovačić Izabel još jednom hrabro pokazala lice bez šminke: "Da barem izgledam kao ti!" Dina Dragija Prelijepa djevojka našeg reprezentativca ukrala sve poglede na blagdanskoj špici

Uoči sutrašnje utakmice Hrvatske i Engleske koju nestrpljivo iščekujemo, engleski mediji raspisali su se o lijepim i uspješnim hrvatskim WAGS-icama.

Najdetaljniju analizu dao je The Daily Mail koji ih je izanalizirao uzduž i poprijeko. To nimalo ne čudi, jer isti medij obožava domaće WAGS-ice koje itekako vole i znaju kako privući medijsku pažnju, no čini se kako im ni hrvatske nisu nezanimljive.

O njima smo vam više puta pisali i mi, a evo kako ih vide Britanci.

Franka Batelić

"Vedran Ćorluka hoda s hrvatskom pjevačicom Frankom Batelić koja je ove godine predstavljala Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu. 26-godišnjakinja na Instagramu ima 60 tisuća sljedbenika, a na profilu objavljuje slike s Ritom Orom. Vokalnu LGBT te aktivisticu za životinjska prava, njezin Vedran naziva "boljom polovicom" i "partnericom u zločinu".

Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram)
Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Raquel Mauri

"Supruga nogometaša Ivana Rakitića WAGS-ica je s najromantičnijom ljubavnom pričom. On se u nju zaljubio nakon što mu je poslužila kavu u jednom hotelu noć prije nego je on potpisao ugovor sa španjolskom Sevillom 2011. godine. Za Ivana je to bio ljubav na prvi pogled, a već tada je rekao bratu da će 'oženiti ovu konobaricu'. Vjenčali su se 2013. godine te imaju dvije kćeri." "Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno. Ni George Clooney ne bi to bolje izveo", navodi se u tekstu.

Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram)
Raquel Mauri (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Dina Dragija

"22-godišnja manekenka Dina Dragija bolja je polovica nogometaša Tina Jedvaja. Lijepa plavuša bliska je prijateljica Izabel Kovačić, supruge Matea Kovačića. Ona je ubojita kombinacija ljepote i pameti, a nedavno je i diplomirala."

Izabel Kovačić

"Mateo je 2017. godine oženio Izabel koju na Instagramu prate 364 tisuće ljudi. Bavi se proizvodnjom dječjih stvari sa sestrom, a završila je ekonomiju", pišu Britanci o jednoj od svakako najpoznatijih i najeksopniranijih hrvatskih WAGS-ica.

Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram)
Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Ivana Vida

"Domagoj je oženio missicu Ivanu, a radi se o bivšoj studentici ekonomije koja je titulu Kraljice Hrvatske osvojila 2014. godine. Imaju sina Davida." "David je centar našeg svijeta te izvlači ono najbolje iza nas", kaže Ivana za njihovog sina.

Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram)
Ivana Vida (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Helena Matić

"Dominik Livaković i Helena Matić navodno su počeli hodati prošlog ljeta, a od tada uživaju na romantičnim putovanjima na egzotične destinacije, kao što su Pariz i Dubai. Helena se bavi umjetničkim klizanjem, zanima ju moda te često objavljuje fotografije na svojim društvenim profilima."

Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram)
Helena Matić (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Vanja Modrić

"35-godišnja Vanja upoznala je 32-godišnjeg Luku 2007. godine dok je radila u Mamićevoj sportskoj agenciji. Napustila je agenciju i pratila Luku u Tottenham te je postala njegova agentica i osigurala mu ugovor s Real Madridom. Vjenčali su se 2010. godine i imaju troje djece. Žive mirno i povučeno."

Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram)
Luka Modrić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Melanie Bradarić

"Filip Bradarić oženio je studenticu Melanie u Rijeci u ožujku 2017. godine, dva mjeseca prije nego je par dobio sina. Imaju i psa te često objavljuju obiteljske fotografije na društvenim mrežama."

Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram)
Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Josipa Perišić

"Ivan i Josipa Perišić zaljubili su se još u srednjoj školi i vjenčali 2012. godine, prije nego što su dobili djecu Leonarda i Manuelu. Josipa je domaćica i često putuje te objavljuje fotografije na kojima obitelj navija za Ivana".

Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram)
Josipa Perišić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Antonija Bozza

"Vratar Danijel Subašić i njegova djevojka Antonija počeli su hodati prije 16 godina kada su se upoznali na Filozofskom fakultetu na kojem je ona diplomirala. Žive u Monacu, a susreli su se i s neodobravanjem njenog oca Ante kojem je smetalo što je Danijelov otac pravoslavac", navodi se u članku.

Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram)
Danijel Subašić i djevojka (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Adriana Đurđević

"Duje Ćaleta-Car hoda s Adrianom koja bi uskoro trebala postati odvjetnica. Glamurozna 26-godišnja brineta ima više od 26 tisuća sljedbenika na Instagramu. Vrlo je vokalna podrška svom dečku te je jednom pozirala u toplesu s nacrtanom zastavom na leđima u znak podrške."

Hrvatske Wagsice (Foto: Instagram)
Duje Ćaleta-Car, Adriana Đurđević (FOTO: Instagram)

Ivana Mikulić

"O djevojci Marija Mandžukica zna se jako malo, jer ona nema profil na društvenim mrežama. Ivana je navodno studentica u Poljskoj te je s Marijem u vezi nekoliko godina."