Vanessa Bryant pokazala je kako njezina kćerkice Biana i Capri pokušavaju razbiti jaje koje je napunjeno čokoladicama.

Galerija


Vanessa Bryant, udovica tragično poginulog košarkaša Kobea Bryanta otkrila je na Instagramu kako provodi Uskrs s kćerima Biankom (3) i devetomjesečnom Capri

Vezani članci Vanessa i Kobe Bryant Imali su priču o kakvoj mnogi sanjaju, a onda se dogodila stravična nesreća nakon koje više ništa nije ostalo isto Vanessa Bryant, Kobe Bryant Vanessa Bryant odala počast suprugu i kćeri na zanimljiv način, nitko nije ostao ravnodušan

Naime, Vanessa je prvi put provela taj blagdan bez muža i kćeri Gianne koji su stradali u siječnju u helikopterskoj nesreći. Mnogi obožavatelji su emotivno reagirali na snimku udovice na kojoj njezine kćeri Bianka i Capri nastoje razbiti jaje koje je punjeno čokoladicama. 

"Slatkice", "Preslatko. Imaju divne osmijehe", "Vanessa, divno ih odgajaš", "Lijepa ste obitelj. Nadam se da ćeš naći utjehu", "Ovo je najslađa stvar koju sam vidjela", komentirali su pratitelji. 

Osim tog videa, Vanessa je objavila i fotografiju najstarije, 17-godišnje kćeri Natalije koja drži Capri te je ona sama pozirala s Biankom u zagrljaju. 

"Plačem", "Predivne cure", "Predivna obitelj", "Molim za vas stalno", komentirali su pratitelji. Inače, Vanessa i Kobe su bili u vezi od 1999. te je ona imala tek 17 godina. Vjenčali su se 2001. 

 

Ne odustaje od glamura ni u karanteni: Djevojka našeg nogometaša pokazala duge noge u kratkoj haljini