Jennifer Lopez, koja je bila prijateljica Kobea Bryanta, rasplakala se kada se na velikom ekranu prikazivao video posvećen košarkašu i opet kada je njegova udovica držala dirljivi govor.

Galerija


Komemoracija za poginulog košarkaša Kobea Bryanta i njegovu kćer Giannu održala se u ponedjeljak u Staples centru u Los Angelesu, a prisustvovalo joj je oko 20.000 ljudi. Među njima je bila i pjevačica Jennifer Lopez (50) sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (44).

Vezani članci Vanessa Bryant, Kobe Bryant Udovica Kobea Bryanta na rođendan pronašla njegovo pismo iznenađenja koje tjera suze na oči Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Latino diva i njezin zaručnik neće pred oltar ovoga ljeta, planove im je poremetila pandemija

Jennifer, koja je bila Kobeova prijateljica, rasplakala se kada se na velikom ekranu prikazivao video posvećen košarkašu i ponovno kada je njegova supruga Vanessa Bryant (37) držala dirljivi govor. Pjevačica nije mogla zaustaviti suze, a prije komemoracije podijelila je na Instagramu kako ima manikuru posvećenu Kobeu sa zlatnim brojevima 2 i 24.

Osim što je rasplakala pjevačicu svojim govorom, Vanessa je oduševila i brojne košarkaševe fanove govoreći o pokojnom suprugu i kćeri Gianni. Obožavatelji su komentirali kako je dirljivo opisala Kobea i Giannu.

Vanessa je pričala kako je njezin muž bio predan košarci i da nije mogao bez kćeri. “Bog je znao da nijedno od njih ne može biti na Zemlji bez onog drugog. Morao ih je dovesti k sebi da bi bili skupa. Dušo, čuvaj mi Gigi. Ja imam Natalie, B i Capri. Još uvijek smo najbolji tim“, rekla je košarkaševa udovica.

Fanovi su istaknuli kako je Vanessa bila nevjerojatno snažna dok je pričala o Kobeu i Gianni. “Zadivljeni smo njezinom snagom, dostojanstvom i hrabrošću. Pružila je utjehu obožavateljima pričajući privatne obiteljske priče“, napisali su na društvenim mrežama.

Donna Vekić progovorila o prekidu s kolegom Wawrinkom i otkrila što joj je u svemu bilo najteže