Jennifer Lopez, koja je bila prijateljica Kobea Bryanta, rasplakala se kada se na velikom ekranu prikazivao video posvećen košarkašu i opet kada je njegova udovica držala dirljivi govor.

Galerija


Komemoracija za poginulog košarkaša Kobea Bryanta i njegovu kćer Giannu održala se u ponedjeljak u Staples centru u Los Angelesu, a prisustvovalo joj je oko 20.000 ljudi. Među njima je bila i pjevačica Jennifer Lopez (50) sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (44).

Vezani članci Vanessa Bryant Vanessa Bryant u suzama na komemoraciji: "Nikada neću vidjeti Giannino vjenčanje..." Vanessa Bryant i Kobe Bryant Shrvana udovica Kobea Bryanta objavila novu fotografiju, koja je slomila srca mnogih: "Ne postoji 24 bez 2..."

Jennifer, koja je bila Kobeova prijateljica, rasplakala se kada se na velikom ekranu prikazivao video posvećen košarkašu i ponovno kada je njegova supruga Vanessa Bryant (37) držala dirljivi govor. Pjevačica nije mogla zaustaviti suze, a prije komemoracije podijelila je na Instagramu kako ima manikuru posvećenu Kobeu sa zlatnim brojevima 2 i 24.

Osim što je rasplakala pjevačicu svojim govorom, Vanessa je oduševila i brojne košarkaševe fanove govoreći o pokojnom suprugu i kćeri Gianni. Obožavatelji su komentirali kako je dirljivo opisala Kobea i Giannu.

Vanessa je pričala kako je njezin muž bio predan košarci i da nije mogao bez kćeri. “Bog je znao da nijedno od njih ne može biti na Zemlji bez onog drugog. Morao ih je dovesti k sebi da bi bili skupa. Dušo, čuvaj mi Gigi. Ja imam Natalie, B i Capri. Još uvijek smo najbolji tim“, rekla je košarkaševa udovica.

Fanovi su istaknuli kako je Vanessa bila nevjerojatno snažna dok je pričala o Kobeu i Gianni. “Zadivljeni smo njezinom snagom, dostojanstvom i hrabrošću. Pružila je utjehu obožavateljima pričajući privatne obiteljske priče“, napisali su na društvenim mrežama.

Donna Vekić progovorila o prekidu s kolegom Wawrinkom i otkrila što joj je u svemu bilo najteže