MAC je glazbeni spektakl koji jedini u regiji okuplja izvođače iz šest zemalja, a na crvenom tepihu druge dodjele blistale su i domaće dame poput Nine Badrić, Jelene Rozge i Antonije Šole.

Galerija


U Beogradu se trenutačno održava najvažnija glazbena večer u godini - dodjela MAC nagrada.

Vezani članci Frano Ridjan - 3 Zvijezde omiljenog showa tužne zbog pauze, a fanovi ih iznenadili reakcijama: "Unosili ste veselje" Nives Celzijus Poznati poslali poruku podrške građanima hrvatske metropole nakon snažnih potresa: "Volim vas, čuvajte se. Ne daj se, Zagrebe moj"

Radi se o drugoj po redu glazbenoj dodjeli u poznatoj Štark Areni, a crveni tepih okupirale su brojne poznate dame iz regije, među kojima i brojne Hrvatice.

Tu prije svega mislimo na Ninu Badrić, Jelenu Rozgu, Antoniju Šolu, Indiru Levak i Lejlu Filipović, ali i Nikolinu Pišek, koja razgovara s gostima na crvenom tepihu.

Sudeći prema viđenom, sve su se one posebno potrudile zablistati na crvenom tepihu spomenute dodjele koja je našim susjedima važna večer.

Nagrade se dijele u čak 18 kategorija, a nominacija ima više od 600. MAC je glazbeni spektakl koji jedini u regiji okuplja izvođače iz šest zemalja, a za svoje favorite glasalo je više od dva milijuna ljudi.

U našoj galeriji pogledajte što su za ovu večer odjenule domaće dame.

Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati