Valentina Walme objavila je seksepilnu fotografiju na Instagramu i oduševila svoje pratitelje.

Galerija


Severina je u sklopu svoje turneje "The Magic Tour" u Zagrebu održala koncert za pamćenje, a nezaboravnoj atmosferi u rasprodanoj zagrebačkoj Areni pridonijeli su i vrhunski plesači i plesačice.

Vezani članci Lambada Pamtite li sve korake? Lista nezaboravnih koreografija koje mame na ples i bude nostalgiju Valentina Walme Šeširom prekrila strateška mjesta, fanovi se pitaju nosi li što god ispod: "Ma daj, izludit ćeš nas!"

Među njima se našla i jedna od najpopularnijih domaćih plesačica Valentina Walme, koja se nakon koncerta oglasila na svom profilu na Instagramu i priznala koliko se čarobno osjećala na pozornici.

"Moj Zagreb. Najposebniji i najemotivniji. Kako je vama bilo?" napisala je Valentina uz fotografiju na kojoj pozira u seksepilnom crnom kombinezonu od lateksa, koji je bio jedna od kombinacija u kojima je zaplesala i zajedno sa Severinom i ekipom pripremila show.

Njezini fanovi obasipali su je riječima hvale i divljenja.

"Severina je svjetski showman, plesači savršeni, Tina top", "Seve kraljica, a vi cure rasturile", "Jer ona je bomba", "Bila si prekrasna, nahranila si mi dušu", "Izula me iz cipela", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Inače, lijepu Valentinu osim na Severininim koncertima ovih dana možemo gledati i u hit-showu "Supertalent", gdje svojim plesnim koracima prati kandidate koji se bore za ulazak u finale.

S njom je tijekom jedne od pauza showa razgovarala Mia Kovačić u emisiji ''Backstage s Miom'' koju možete pratiti na YouTube kanalu Nove TV. 

Razgovor Mije i Valentine pogledajte u našem videu!