Valentinu Walme upoznali smo u showu ''Ples sa zvijezdama'', a u drugoj emisiji uživo Supertalenta pažnju je plijenila i na pozornici ovog showa.

Galerija


Jedna od najljepših domaćih plesačica koju je publika upoznala u showu ''Ples sa zvijezdama'' ovih dana radi punom parom. Osim što je dobila priliku biti jedna od plesačica na turneji sa Severinom, u nedjelju je izazvala pravu pomutnju kada ju je s maskom na licu Mia Kovačić uočila u backstageu Supertalenta.

Vezani članci Ron Holsey i Mia Kovačić Duša mu je balkanska: Poslušajte kako producent iz Kalifornije našoj Miji pjeva "Kafana je moja sudbina" Mia Kovačić I tijekom zadnje polufinalne emisije Supertalenta zabavne događaje iza kulisa i dalje prati Mia Kovačić!

Valentina je zaplesala s natjecateljima na pozornici i tako još jednom zaokupila pažnju muškog, ali i ženskog dijela publike.

Na Instagramu je objavila fotografiju priprema za drugu emisiju uživo, a kako je izgledao atraktivni nastup s ekipom iz Sarajevo Drum Orchestra, pogledajte u našem videu. 

Maja u problemu zbog haljine s izrezom do struka, Martina ju je upozorila da ne pokaže previše!