Kako se vama čini?

Šeširom prekrila strateška mjesta, fanovi se pitaju nosi li što god ispod: "Ma daj, izludit ćeš nas!"

Valentina Walme Valentina Walme PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Galerija

Valentina Walme objavila je fotografiju na kojoj pozira samo sa šeširom ili barem samo tako djeluje.

Jedna od najpopularnijih i naljepših hrvatskih plesačica Valentina Walme, iz dana u dan malo toga ostavlja mašti svojih obožavatelja na profilu na Instagramu, objavljujući najnovije fotografije s plaža.

To je posebno bio slučaj s posljednjom objavljenom na kojoj pozira s velikim šeširom u rukama ispred tijela, pa djeluje kao da njime prekriva strateška mjesta, dok na sebi uopće ne nosi kupaći kostim.

"Možeš ostaviti šešir", napisala je Valentina uz provokativnu fotografiju i podsjetila nas na pjesmu legendarnog Joea Cockera.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina) on

Tina je otkrila da je fotografija nastala u Pakoštanima, a za nju je dobila brojne komentare i pohvale, a bilo je i onih koje je zanimalo što se krije ispod šešira.

"Što se krije ispod šešira?", "Koja ljepotica", "Ovo je umjetnost", "Top si", "Jako lijepa i zgodna", "Ma daj, izludit ćemo", "Divotice", poručili su joj pratitelji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Jada Pinkett Smith (Foto: Instagram) +0 Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Celebrity Tko bi to još učinio? Priznala mu da ga je varala, a njegov je potez nakon toga mnogima ostao neshvatljiv

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene