Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kim Kardashian i Kanye West podigli su tužbu protiv jednog od osnivača YouTubea, Chada Hurleya, koji je snimao njihovu prosidbu i objavio je na svom novom video kanalu - MixBit.


Iako su svi mislili kako je par svojevoljno objavio snimku prosidbe koja se 21. listopada dogodila na stadionu AT&T Park u San Franciscu, izgleda kako ipak sve nije trebalo ići tim smjerom.

Vezani članci Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Instagram) Kim Kardashian otkrila koje je ime dala sinu, fanovi ostali u čudu i već zbijaju šale Slika nije dostupna FOTO Najromantičnija prosidba zapravo je - lažna?!

Zapravo su Kim Kardashian i Kanye West snimku prosidbe trebali čuvati za E! Entertainment televiziju na kojoj se emitira show Keeping Up With The Kardashians.

>> Prosidba koja je osvojila svijet!

No, čovjek koji je sve snimio - Chad Hurley, ujedno i jedan od osnivača YouTubea, postavio je snimku na svoj novi video kanal MixBit i time prekršio uvjete iz sklopljenog ugovora o tajnosti snimke.

Iako mu nitko ne bi vjerojatno rado bio u koži, Chad ima silnu podršku Kardashianovih fanova koji su mu zahvalni jer im je pružio uvid u sve što se događalo te noći oko njihovih najdražih reality zvijezda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook