Zavirite

Prosidba koja je osvojila svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerni čitatelji showbizz vijesti zasigurno znaju kako su se Kim Kardashian i Kanye West zaručili. Pročitali su sve detalje oko ovog velikog čina te doznali svaku pojedinost luksuznih zaruka. A sad sve to imate priliku vidjeti i u video obliku.

S obzirom na česte seksualno eksplicitne spotove i agresivne nastupe, malo tko bi prepoznao pravog romantika koji se nalazi u reperu Kanye Westu. No, upravo objavljeni video razuvjerit će vas u tome.

Objavljena je snimka na kojoj se jasno vidi kako je Kanye zaprosio Kim Kardashian na AT&T stadionu u San Franciscu. U klipu duljem od dvije minute jasno se može vidjeti kako je Kanye kleknuo ispred voljene žene i zaprosio je 15-karatnim dijamantnim prstenom.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

>> Za 33. rođendan - 3. brak!

Kim je izgledala veoma iznenađeno u trenutku prosidbe no ubrzo se pribrala te zagrlila i poljubila svog novog zaručnika. Odmah nakon toga na stadion su počeli dolaziti prijatelji i članovi obitelji koji su se svi okupili na stadionu s ciljem proslave Kimina 33. rođendana. U pozadini je svirao 50-člani orkestar.

Više od riječi, ovu romantičnu atmosferu dočarat će vam sam video kojeg možete pogledati u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene