Una Čolić ima skoro 27.000 pratitelja zbog atraktivnih objava, a žene često istiću da je lijepa na tatu Zdravka Čolića.

Galerija


Starija kći miljenika žena Zdravka Čolića, Una (18) privlači pozornost seksi fotografijama, a zbog njih ima i sve više pratitelja na Instagramu. 

Vezani članci Zdravko Čolić Malo tko zna da je ova glumica bila prva ljubav Zdravka Čolića, o njihovoj romansi progovorila je nakon 47 godina Zdravko Čolić Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

Una trenutno uživa na umjetno stvorenom otoku Ada Bojana u Crnoj Gori i dijeli slike s ljetovanja. Prevladavaju one u badićima jer dane provodi na plaži sunčajući se, a pritom je malo i izgorila. 

Pratitelje, kojih ima skoro 27.000 raduju, njezine objave i časte ju brojnim komplimentima. "Lijepa na tatu", "Duge noge", "Prelijepa si, prirodna, ne radi neke gluposti na sebi zbog mode. Bit ćeš jedinstvena ako ostaneš prirodna", "Prelijepo dijete. Što je genetika", "Savršena", komentirali su.

U mnoštvu pohvala bilo je i onih koji su se usredotočili na neobične stvari. "Kupaći od prošle godine", napisala je jedna pratiteljica. 

Inače, Čolić se 2001. oženio suprugom Aleksandrom, a par osim Une ima i mlađu kćer Laru (13).

Srpski mediji pišu da Una često ide u luksuzne beogradske restorane i da voli putovanja tijekom kojih odsjeda u skupim hotelima.

Navodno je pohađala i privatnu gimnaziju na Košutnjaku, koju je pjevač platio oko 50.000 eura, a dok nije posjedovala vozačku dozvolu, imala je svog vozača.

Supruga prezgodnog glumca ne mari za izgled i kritike ju ne diraju: Već je 24 godine u braku s 13 godina mlađim ljepotanom