Zdravko i Aleksandra Čolić imaju dvije kćeri, Unu i Laru, a Una je proslavila 18. rođendan.

Galerija


68-godišnji Zdravko Čolić od početka karijere bio je miljenik žena.

Vezani članci Aki Rahimovski Aki Rahimovski postao otac u 65. godini, no nije on jedini poznati otac koji mijenja pelene nakon pedesete Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić jedini je izvođač koji je oborio sve rekorde u regiji, i to čak tri puta!

Nekad je bio seks-simbol Jugoslavije, a ni danas žene iz cijele regije ne mogu odoljeti njegovu šarmu. Ipak, on je više od 20 godina vjeran samo jednoj, supruzi Aleksandri, s kojom se vjenčao 2001. godine.

Aleksandra je profesorica posvećena njihovoj obitelji koja se doista rijetko pojavljuje u javnosti, čemu u prilog ide činjenica da postoji tek nekoliko njezinih javnih fotografija.

Par se upoznao u Makarskoj, a danas žive na relaciji Beograd – Sarajevo te imaju dvije kćeri, Unu i Laru.

Njegova starija kći Una nedavno je proslavila 18. rođendan, čime se pohvalila na Instagramu, na kojem ju prati gotovo 12 tisuća ljudi.

U crnoj haljinici te s profesionalnom šminkom, plavokosa Una slavila je veliki 18. rođendan s društvom u Beogradu na večeri, a mora se priznati kako je izrasla u pravu ljepoticu.

Čolić je u jednom intervjuu otkrio kako su obje kćeri od njega naslijedile glazbeni talent, no da se nada da će izabrati drukčije životne puteve od njega.

Supruga australskog sportaša koji je 2018. sudjelovao u velikom incidentu nosila haljinu Matije Vuice