Popularna na Instagramu

Prava ljepotica: Lijepa kći Zdravka Čolića koju rijetko viđamo proslavila je 18. rođendan

Una Čolić (Foto: Instagram) Una Čolić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić (Foto: Instagram) Una Čolić (Foto: Instagram) Una Čolić (Foto: Instagram) Una Čolić (Foto: Instagram) Una Čolić (Foto: Instagram) Una Čolić (Foto: Instagram) +0 Una Čolić (Foto: Instagram) Galerija

Zdravko i Aleksandra Čolić imaju dvije kćeri, Unu i Laru, a Una je proslavila 18. rođendan.

68-godišnji Zdravko Čolić od početka karijere bio je miljenik žena.

Pogledaj i ovo Una Čolić - 2 ''Mačka!'' Ona je kći jedne od najvećih zvijezda regije i voli pažnju, a komplimente je ovaj put pobrala zbog nove fotke u badiću!

Nekad je bio seks-simbol Jugoslavije, a ni danas žene iz cijele regije ne mogu odoljeti njegovu šarmu. Ipak, on je više od 20 godina vjeran samo jednoj, supruzi Aleksandri, s kojom se vjenčao 2001. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @unacolic on

Aleksandra je profesorica posvećena njihovoj obitelji koja se doista rijetko pojavljuje u javnosti, čemu u prilog ide činjenica da postoji tek nekoliko njezinih javnih fotografija.

Par se upoznao u Makarskoj, a danas žive na relaciji Beograd – Sarajevo te imaju dvije kćeri, Unu i Laru.

Njegova starija kći Una nedavno je proslavila 18. rođendan, čime se pohvalila na Instagramu, na kojem ju prati gotovo 12 tisuća ljudi.

U crnoj haljinici te s profesionalnom šminkom, plavokosa Una slavila je veliki 18. rođendan s društvom u Beogradu na večeri, a mora se priznati kako je izrasla u pravu ljepoticu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @unacolic on

Čolić je u jednom intervjuu otkrio kako su obje kćeri od njega naslijedile glazbeni talent, no da se nada da će izabrati drukčije životne puteve od njega.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Wighton i Monisha (Foto: Getty) Jack Wighton i Monisha (Foto: Getty) Jack Wighton i Monisha (Foto: Instagram) Jack Wighton i Monisha (Foto: Instagram) +1 Jack Wighton i Monisha (Foto: Instagram) Celebrity Supruga australskog sportaša koji je 2018. sudjelovao u velikom incidentu nosila haljinu Matije Vuice  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene