Uma Thurman je Harveyu Weinsteinu uputila poprilično jeziku poruku povodom Dana zahvalnosti.

Galerija


Glumica Uma Thurman na Instagramu je uputila poprilično jezivu poruku Harveyu Weinsteinu koji se proteklih mjeseci našao u središtu seks-skandala koji potresa Hollywood.

Uma Thurman, Harvey Weinstein (FOTO: Getty)
Uma Thurman (FOTO: Getty)

Vezani članci Zac Efron - 2 Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe Natasha Oakley, australski model Nesavršenosti ovih ljepotica fotošop u stvarnosti ne može sakriti, ali kad se opuste, potpuno zaborave na svoje male mane

"Zahvalna sam što sam živa, zbog svih onih koje volim i koji imaju hrabrosti zauzeti se za druge. Nedavno sam rekla da sam ljuta, zbog nekoliko razloga, #metoo, u slučaju da niste primijetili prema izrazu mog lica. Važno je uzeti si vremena i biti precizan. Stoga, sretan Dan zahvalnosti svima. Osim tebi Harvey i tvojim zlim urotnicima, drago mi je da se situacija odvija polako, ne zaslužuješ čak niti metak. Čekajte nove informacije", napisala je glumica i potaknula šuškanja da je i ona bila žrtva pohotnog producenta.

Uz poruku Uma je postavila kadar iz filma "Kill Bill: Volume 2" koji je Tarantino snimio u suradnji s Miramaxom čiji je osnivač Harvey i njegov brat Bob Weinstein. Glumica je već govorila o temi seksualnog zlostavljanja u filmskoj industriji, a tada je pohvalila hrabre žene koje su se usudile izaći i priznati što im se dogodilo.

 

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on