Vanessa Bryant doputovala je u Dubrovnik u društvu svojih kćeri i prijateljice Catherine McDonnell.

Galerija


Udovica Kobea Bryanta, Vanessa Bryant otkrila je na Instagramu da je stigla u Dubrovnik sa svoje tri kćeri i prijateljicom. 

Vezani članci Vanessa i Kobe Bryant Imali su priču o kakvoj mnogi sanjaju, a onda se dogodila stravična nesreća nakon koje više ništa nije ostalo isto Vanessa Bryant, Kobe Bryant Vanessa Bryant odala počast suprugu i kćeri na zanimljiv način, nitko nije ostao ravnodušan

Vanessa, čiji je muž poginuo u stravičnoj helikopterskoj nesreći u siječnju 2020. skupa s njihovom kćeri Giannom, objasnila je da posjetila našu obalu zbog 18-godišnje kćeri Natalije. 

"Dovela sam djecu u Kraljev grudobran. Totalno u Cersei/Khaleesi potez. Kobe je dozvolio Nataliji da ide na putovanje u Hrvatsku s njezinim razredom, ali na žalost putovanje je otkazano zbog Covida. Htjela sam osigurati da ga Natalija posjeti. Predivno je!", napisala je. 

Naime, Kraljev grudobran je dio Dubrovnika koji se spominje u hit-seriji "Igra prijestolja" koja se snimala tamo kao i na još nekoliko lokacija diljem Hrvatske što im je povećalo popularnost među turistima. 

Vanessa je uz Nataliju povela i kćeri Capri (2) i Bianku (4), a s njom je stigla i prijateljica Catherine McDonnell, supruga Paua Gasola koji je igrao s pokojnim Kobeom u Lakersima. 

Bryant je podijelila nekoliko fotografija na Instagramu, ali i preslatke snimke svojih kćerkica koje su se zaigrale na bazenu. 

Inače, Kobe i njegova Vanessa su u braku bili od 2001., a upoznali su se u studenom 1999. kada je on imao 21, a ona tek 17 godina. Zaručili se nakon tek šest mjeseci veze. 

Ogroman izrez na Severininoj haljini izgleda kao da će svaki tren otkriti više nego što bi trebalo, počastila fanove prizorom za pamćenje!

Rijetko dijeli fotografije sa svojim ocem, bivšim Vatrenim, no sada je imala poseban razlog