Gianna Bryant proslavila bi 15. rođendan, a njezina majka Vanessa objavila je emotivnu posvetu kćeri koja je s ocem Kobeom poginula u helikopterskoj nesreći.

Galerija


Udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, Vanessa, na svom je Instagramu poželjela sretan rođendan svojoj kćeri Gianni, koja je s ocem poginula u stravičnoj helikopterskoj nesreći u siječnju 2020. godine. Gianna, ili kako su je odmilja zvali Gigi, imala bi 15 godina.

Vezani članci Kobe Bryant i Vanessa Bryant Porukom koja tjera suze na oči Vanessa Bryant poželjela sretan rođendan kćeri koja je poginula u nesreći Jennifer Lopez Lopez ronila suze zbog dirljivog govora Kobeove udovice, a fanovi se dive snažnoj i hrabroj Vanessi

"Draga Gianna, sretan 15. rođendana! Volim te! Fališ mi svaki dan! Voljela bih da si tu s nama. Nema riječi kojima mogu opisati koliko mi nedostaješ. Volim te Mambacita!" napisala je Vanesa uz zajedničku fotografiju s pokojnom kćeri.

Kobeova udovica je danima uoči Giannina rođendana na svojem Instagramu najavljivala i kolekciju trenirki koju joj je posvetila i koje na sebi imaju ispisan njezin nadimak Mambacita, koji je dobila po ocu kojega su zvali Crna Mamba.

Gianna je bila srednje dijete pokojnog Kobea i Vanesse, a zajedno su dobili još i kćeri Nataliju Diamante (18), Bianku Bellu (4) i Capri Kobe (1).

Slatkica Charlotte slavi šesti rođendan! Pogledajte koliko je odrasla na novoj fotografiji koju je snimila Kate

Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol