Tamara Garbajs nedavno se udala za liječnika Danka Velimira Vrdoljaka.

Galerija


Hrvatsku je javnost nedavno poprilično iznenadila vijest o udaji glumice Tamara Garbajs, i to samo nakon mjesec dana veze za kirurga Danka Velimira Vrdoljaka.

Vezani članci Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Ne bi se svaka žena usudila nositi ovakvo nešto: Naša 47-godišnja glumica u ukusno golišavoj kreaciji Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Ljubomorna Meghan ne voli Harryjeve bivše, ali on će ipak otići na vjenčanje jedne od njih?

Iznenađenje je bilo tim veće zbog toga što je Danko zapravo bi šef Tamarina bivšeg dečka, također liječnika Andreja Rotha, s kojim je donedavno bila u osmomjesečnoj vezi.

Iako su se cijela priča i vjenčanje naizgled dogodili kao iz vedra neba, postoji pozadina priče, koju donosi magazin Story.

Naime, Tamara i Danko poznaju se već godinama, a posljednjih pet godina intenzivno su se družili i često razgovarali. Upućeni su izjavili kako je Danko bio zaštitnički nastrojen prema Tamari, a s  obzirom na sve to, između njih se stvorila posebna povezanost i bliskost, što su i sami shvatili ovog ljeta.

Oboje su prekinuli svoje postojeće veze i odlučili se vjenčati što prije u društvu kumova i sinova iz bivših brakova. Intimna ceremonija održana je na otoku Hvaru, nakon čega uživaju u zajedničkom ljetnom odmoru.