Tamara Garbajs nedavno se udala za liječnika Danka Velimira Vrdoljaka.

Galerija


Hrvatsku je javnost nedavno poprilično iznenadila vijest o udaji glumice Tamara Garbajs, i to samo nakon mjesec dana veze za kirurga Danka Velimira Vrdoljaka.

Vezani članci Salma Hayek (Foto: Profimedia) Salma Hayek iz Rovinja poslala emotivnu poruku nakon vatrene buktinje koja je progutala simbol Pariza Scarlett Johansson u crnom izdanju Ovo još nismo vidjeli: Dekolte zbog kojeg su sve oči bile uprte u ovu zanosnu glumicu

Iznenađenje je bilo tim veće zbog toga što je Danko zapravo bi šef Tamarina bivšeg dečka, također liječnika Andreja Rotha, s kojim je donedavno bila u osmomjesečnoj vezi.

Iako su se cijela priča i vjenčanje naizgled dogodili kao iz vedra neba, postoji pozadina priče, koju donosi magazin Story.

Naime, Tamara i Danko poznaju se već godinama, a posljednjih pet godina intenzivno su se družili i često razgovarali. Upućeni su izjavili kako je Danko bio zaštitnički nastrojen prema Tamari, a s  obzirom na sve to, između njih se stvorila posebna povezanost i bliskost, što su i sami shvatili ovog ljeta.

Oboje su prekinuli svoje postojeće veze i odlučili se vjenčati što prije u društvu kumova i sinova iz bivših brakova. Intimna ceremonija održana je na otoku Hvaru, nakon čega uživaju u zajedničkom ljetnom odmoru.