Srodne duše

Spojila ih sudbina: Vjenčanje iz vedra neba poznate glumice i zagrebačkog liječnika ima svoju pozadinu

Tamara Garbajs, Andrej Roth (FOTO: Pixell) Tamara Garbajs, Andrej Roth (FOTO: Pixell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tamara Garbajs, Andrej Roth (FOTO: Pixell) Galerija

Tamara Garbajs nedavno se udala za liječnika Danka Velimira Vrdoljaka.

Hrvatsku je javnost nedavno poprilično iznenadila vijest o udaji glumice Tamara Garbajs, i to samo nakon mjesec dana veze za kirurga Danka Velimira Vrdoljaka.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

Iznenađenje je bilo tim veće zbog toga što je Danko zapravo bi šef Tamarina bivšeg dečka, također liječnika Andreja Rotha, s kojim je donedavno bila u osmomjesečnoj vezi.

Iako su se cijela priča i vjenčanje naizgled dogodili kao iz vedra neba, postoji pozadina priče, koju donosi magazin Story.

Naime, Tamara i Danko poznaju se već godinama, a posljednjih pet godina intenzivno su se družili i često razgovarali. Upućeni su izjavili kako je Danko bio zaštitnički nastrojen prema Tamari, a s  obzirom na sve to, između njih se stvorila posebna povezanost i bliskost, što su i sami shvatili ovog ljeta.

Oboje su prekinuli svoje postojeće veze i odlučili se vjenčati što prije u društvu kumova i sinova iz bivših brakova. Intimna ceremonija održana je na otoku Hvaru, nakon čega uživaju u zajedničkom ljetnom odmoru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene