mladenka u 61. godini

Puca od sreće: Udaje se bivša Loto djevojka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Voditeljica i spisateljica Suzana Mančić uskoro će izreći sudbonosno 'da'.

Suzana Mančić, bivša loto djevojka nakon dugogodišnje veze s partnerom, bankarom Simeonom Ocomokosom, planira vjenčanje. Sudbonosno 'da' izreći će u Veneciji 31. ožujka, piše Kurir.

Pogledaj i ovo Suzana Mančić - 2 dekolte u prvom planu Seks-bomba bivše Jugoslavije u Zagrebu dobila nagradu: ''Statusa seks-simbola nije mi dosta, od mene ne zahtijeva ništa osim da se pojavim i izgledam dobro''

U krugu najbližih Mančić će stati pred oltar, a nakon svečanog čina, zaljubljeni mladenci će se provozati gondolom po Kanalu Grande. Iako je njezin odabranik iz Grčke, Suzana se ne planira nakon vjenčanja preseliti novom suprugu.

''Za sada se ništa neće promijeniti jer se 'Suzanin izbor' ne može raditi sam od sebe, a i kći mi još studira'', otkrila je Mančić koja na vjenčanju planira nositi jednostavnu haljinu. '' Treba ući u gondolu i ne potonuti u Kanalu Grande'', kazala je bivša loto djevojka koja za svoje godine odlično izgleda.

Podsjetimo, Suzana iza sebe ima brak s Nebojšom Kunićem, bubnjarom grupe 'Sedmorica mladih' s kojim je bila 8 godina. Mančić s njim ima dvije kćeri, Teodoru i Nataliju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene