458721
458721
458721
458721
458721

BACILA JE SVE KAMERE Nakon seks skandala ona je i dalje ''trofejna riba''

  • , 29.11.2016., 10:15
  • Autor:
  • komentara

Suzana Mančić osvrnula se na vlastiti seks skandal.

 
 
 
 
Suzana Mančić (FOTO: Anto Magzan/PIXSELL)
Suzana Mančić (FOTO: Anto Magzan/PIXSELL)

Ako govorimo o dobroj guzi i bokovima, holivudska diva Jennifer Lopez nema konkurencije. Barem tako mnogi misle u svijetu, no ne i na ovim prostorima. Voditeljica i spisateljica Suzana Mančić ima izgled kakav nisu uspjeli pokvariti ni umjetni kukovi.

''Ona definitivno ima najbolju guzu, ali mislim da joj mogu itekako parirati. Jedino što je ona u boljoj formi jer je plesačica. Ona je izuzetno lijepa, talentirana i uspješna žena. Bog joj je baš sve dao – da glumi, pjeva i pleše. To joj održava tijelo vitkim'', kazala je Suzana.

''Nekada kažem sama sebi: Jao, na što ličiš!, a često izgovorim: Jao, mačko, i dalje si dobra'', kroz smijeh je rekla Mančić kojoj se muškarci i dalje udvaraju.

''Jasno mi je da su mnogi muškarci stasali uz moj lik i djelo, a sada su odrasli i na mene gledaju kao na trofej. A zašto bih ja nekome bila trofejna riba?! Neka i dalje maštaju o meni'', kazala je Suzana čiji je pornosnimak potresao cijeli Balkan. Naime u medije je procurio video s bivšim suprugom Nebojšom Kunićem, a javnost pamti i video sa zaručnikom Simeonom Ocomokosom. Suzana je tada odlučila da će neke stvari radije spriječiti nego liječiti. ''Sve kućne kamere sam odavno bacila'', kratka i jasna je bila Suzana Mančić, prenosi Kurir.

Suzana Mančić (FOTO: Anto Magzan/PIXSELL)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se