''I dalje si dobra''

BACILA JE SVE KAMERE Nakon seks skandala ona je i dalje ''trofejna riba''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Suzana Mančić osvrnula se na vlastiti seks skandal.

Ako govorimo o dobroj guzi i bokovima, holivudska diva Jennifer Lopez nema konkurencije. Barem tako mnogi misle u svijetu, no ne i na ovim prostorima. Voditeljica i spisateljica Suzana Mančić ima izgled kakav nisu uspjeli pokvariti ni umjetni kukovi.

Pogledaj i ovo Suzana Mančić prisjetila se prošlosti Suzana Mančić pričala o blagdanima pa se umalo rasplakala: "Ja vjerujem u dobrotu, istinu i pravdu''

''Ona definitivno ima najbolju guzu, ali mislim da joj mogu itekako parirati. Jedino što je ona u boljoj formi jer je plesačica. Ona je izuzetno lijepa, talentirana i uspješna žena. Bog joj je baš sve dao – da glumi, pjeva i pleše. To joj održava tijelo vitkim'', kazala je Suzana.

''Nekada kažem sama sebi: Jao, na što ličiš!, a često izgovorim: Jao, mačko, i dalje si dobra'', kroz smijeh je rekla Mančić kojoj se muškarci i dalje udvaraju.

''Jasno mi je da su mnogi muškarci stasali uz moj lik i djelo, a sada su odrasli i na mene gledaju kao na trofej. A zašto bih ja nekome bila trofejna riba?! Neka i dalje maštaju o meni'', kazala je Suzana čiji je pornosnimak potresao cijeli Balkan. Naime u medije je procurio video s bivšim suprugom Nebojšom Kunićem, a javnost pamti i video sa zaručnikom Simeonom Ocomokosom. Suzana je tada odlučila da će neke stvari radije spriječiti nego liječiti. ''Sve kućne kamere sam odavno bacila'', kratka i jasna je bila Suzana Mančić, prenosi Kurir.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene