Halle Berry poznata je kao ovisnica o fitnessu, a treninge je pojačala zbog nove uloge u filmu "Bruised".

Galerija


Vjerovali ili ne, holivudska glumica je u šestom desetljeću.

Vezani članci Jennifer Lopez Pogledajte spektakl koji su Lopez i Gaga priredile na Bidenovoj inauguraciji, ovo su trenuci za pamćenje! Jennifer Lopez i Ben Affleck Bili su jedan od najpopularnijih parova, njihovo vjenčanje svi su čekali, a onda je uslijedio iznenadan prekid!

Pritom mislimo na Halle Berry koja je poznata kao velika ljubiteljica zdravog načina života, no kako se bližila okruglom 50. rođendanu, ljepotica je počela svakodnevno vježbati te je svoje tijelo zavidno utrenirala 

Osim toga, slavna Oskarovka počela je naporno trenirati i za novu ulogu, a radi se o MMA drami pod nazivom "Bruised" koju je i režirala.

Glumica je s privatnim trenerom prionula na posao još prije godinu dana, no u posljednje vrijeme još intenzivnije te se isklesala do savršenstva, posebno trbušne mišiće kojima se pohvalila na Instagramu.

Time je Halle s trona skinula Jennifer Lopez i njezine ubojite mišiće, a na Instagramu je fotografijom potaknula i svoje obožavatelje da krenu vježbati te da budu redoviti.

"Nema ništa bolje od postavljanja ciljeva i ostvarivanja istih. Jedan od mojih ciljeva za film 'Bruised'? Definirani trbušnjaci – a danas? Konačno ih imam, a osjećaj je nevjerojatan", napisala je ponosno Berry uz fotografiju te zaključila: "Rad neće biti lagan, ali će se isplatiti. Vrijedi svake proklete sekunde."

I njezin privatni trener ima samo riječi hvale za discipliniranu glumicu te ističe kako je prava zvijer koja je svakim danom sve bolja. To je duh, svaka čast!

Šarmantni Australac izgleda mlađe od supruge koju obožava već 26 godina, no razlika je samo 1 godinu