lakše ozlijeđen

Brata poznatog repera Bube Corellija upucali u leđa, policija intenzivno traži napadača koji je odmah pobjegao

Buba Corelli (Foto: Instagram) - 4 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 4 Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Buba Corelli (Foto: Instagram) - 4 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 5 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 2 +0 Buba Corelli (Foto: Instagram) - 1 Galerija

Na brata Bube Corellija pucao je nepoznati napadač u petak navečer, a policija intenzivno traga za njim. Reperov brat lakše je ozlijeđen.

Popularni bosanskohercegovački reper Buba Corelli uhićen je prije mjesec dana zbog pucnjave u kojoj je dvoje bilo ozlijeđeno, a Dnevni Avaz sada javlja kako je ranjen njegov brat Renato Mikac. Tamošnja policija javlja kako su Renata Mikca upucali u leđa u naselju Alipašino Polje u petak navečer te su ga lakše ozlijedili. Napadač je pobjegao, a policija intenzivno traga za njim.

Pogledaj i ovo Buba Corelli (Foto: Instagram) - 2 opet iza rešetaka Buba Corelli uhićen nakon navodnog obračuna na ulici, tereti ga se za nekoliko ozbiljnih stavaka

Inače, Buba Corelli osuđen je prije nekoliko godina na kaznu zatvora zbog neovlaštene prodaje narkotika, točnije sud ga je proglasio krivim za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Bubu i njegova kolegu Almira Bozaliju teretilo se da su u razdoblju od prosinca 2014. godine do lipnja 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali opojnu drogu hašiš, amfetamin i kanabis na području Kantona Sarajevo. Drogu su čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima te je prodavali na ulici.

Buba se za isto djelo već našao u pritvoru, i to od lipnja 2015. do veljače 2016. godine, a u izrečenu kaznu zatvora bit će uračunato i to vrijeme. Postoji mogućnost i da umjesto odlaska u zatvor Buba plati novčanu kaznu i tako spasi vlastitu slobodu.

Buba Corelli glazbenu je karijeru započeo 2011. godine, a hitovi "Kamikaza", "Zove Vienna", "Balenciaga" i "Sporije" najslušaniji su među mlađom populacijom. U to smo se mogli uvjeriti i prije dvije godine na Rujanfestu u Zagrebu, gdje je publika s njim i Jala Bratom pjevala uglas svaku pjesmu, od riječi do riječi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput raznježila sve novom fotkom sina iz rodilišta, snimkom dala do znanja i što joj iskreno treba

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Senidah Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 6 +1 Dino Merlin - 5 Celebrity Rijetko tko zna kako izgleda sin Dine Merlina: Dio je njegovog menadžerskog tima, ali izbjegava javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene