Edita Ptičar, natjecateljica Farme, nastradala je u prometnoj nesreći.

Galerija


Policija je izvijestila da je jutros oko pet sati u mjestu Topolje kod Ivanić-Grada poginula jedna osoba.

Vezani članci Edita Ptičar i Saša Vujnović (Foto: PR) Farmere potresla Editina smrt, Anica od plača nije mogla doći do riječi: ''Bila je posebna'' Farma (FOTO: Dnevnik.hr) Krenula rasprava zbog gazde i radnika: ''Da se ja spuštam na tvoj nivo?''

Saznajemo da se radi o Editi Ptičar, jednoj od natjecatelja reality showa ''Farma'', koji se prikazuje na Novoj TV.

Dvadesetčetverogodišnja Edita iz Ivanić-Grada u showu ''Farma'' provela je 11 tjedana, za koje je istaknula da su joj neprocjenjivo iskustvo u kojemu je stekla iskrene prijatelje. U slobodno vrijeme plesala je folklor i volontirala u dobrovoljnom vatrogasnom društvu. Edita je zajedno s ostalih 17 kandidata ušla u reality show ''Farma'' koji je sniman tijekom prošle godine. ''Farma'' je trenutno u finalnom tjednu emitiranja.

Nova TV Editinoj obitelji i bližnjima izražava duboku sućut zbog gubitka. Produkciji i svima s kojima je Edita surađivala, ostat će u lijepom sjećanju.

Edita je radila je kao konobarica u Ivanić-Gradu. Sebe je opisivala kao romantičnu dušu, željnu života i nimalo sramežljivu. Najviše se bojala da jednoga dana ne ostane sama, neudana i bez djece. Govorila je da ju drugi smatraju vrlo zabavnom osobom.

Edita Ptičar (Foto: Dnevnik.hr)
Edita Ptičar (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr