Farmere je šokirala i rastužila vijest o prometnoj nesreći u kojoj je poginula Edita Ptičar.

Galerija


Edita Ptičar, natjecateljica aktualne sezone Farme, poginula je u prometnoj nesreći.

Vijest je to koja je šokirala mnoge, a natjecatelji Farme ne mogu doći sebi nakon vijesti koju su čuli jutros.

Vezani članci Edita Ptičar (Foto: Dnevnik.hr) Poseban završetak: Epizoda Farme završila sjećanjem na svima dragu Editu Saša Vujnović i Edita Ptičar (Foto: Screenshot) Farmer Saša otkrio što se događa između njega i plavokose Edite

Editu će pamtiti samo po lijepim stvarima, a dok su nam pričali o njoj, teško su susprezali suze.

''U teškom sam šoku. Mi se na početku nismo previše družile, a onda smo se s vremenom zbližile. S njom sam baš mogla lijepo komunicirati. Imale smo lijep odnos. S njom se nije moglo posvađati jer je bila razumna i dobra cura'', kazala je Kristina Kesovija.

''Potresena sam. Kolegica mi je javila. Ona je uvijek bila vesela, voljela je društvo. Bila je lijepa, zrela, pametna, razumna. Ona je bila primjer svima. Ovo mi je veliki šok. Nadam se da će negdje gore, kao što je nas, zabavljati sve oko sebe'', kazala je Štefica Rožanković.

''Bilo je lijepo družiti se s njom. Bila je ugodna osoba, baš jako draga. Nemam loš dojam ni o kome, ali ona je bila baš posebna. Pametna djevojka. U šoku sam. Svakako ću ići na pogreb'', rekao nam je Frane Čorić.

''Samo ću je po dobrome pamtiti. Nemam krive riječi koju bi rekao za nju. Kada je zamišljam vidim je u štalici s ovčicama, kako smo znali ona i ja biti. Ne mogu pronaći dovoljno lijepu riječ kojom bi je opisao. Po cijele dane smo se družili'', kazao je Saša Vujnović.

View this post on Instagram

🌸🥀

A post shared by Edita Ptičar (@pticarica_e) on

Nazvali smo i Anicu Orehoci, koja je bila dobra s Editom, ali od plača i šoka nije mogla doći do riječi.

Podsjetimo, Edita Ptičar je poginula u prometnoj nesreći, u mjestu Topolje kod Ivanić-Grada.

Od Edite se na društvenim mrežama opraštaju i brojni prijatelji koji ostavljaju dirljive poruke.