Emil Tedeschi mlađi (23) i Nika Perenčević (40) vjenčali su se na Malom Lošinju, a zavjete su razmijenili na terasi hotela Bellevue pored mora.

Galerija


Proslava uplovljavanja u bračnu luku Emil Tedeschi mlađi i Nika Perenčević trajat će dva dana. Ceremonija se nastavlja u istom tom hotelu s kojom je obitelj mladenke povezana suvlasničkim udjelima.

Vezani članci Emil Tedeschi i Nika Perenčević (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Emil Tedeschi i 17 godina starija supruga Nika Perenčević u rijetkom pojavljivanju u javnosti Emil Tedeschi i Nika Prenčević (Foto: Luka Stanzl/Pixsell) Najbogatiji hrvatski bračni par s velikom razlikom u godinama uživao u rijetkom izlasku u javnost

Hotel je zatvoren zbog privatnosti i u njemu su isključivo gosti novopečenog bračnog para, goste navodno će zabavljati Tony Cetinski, Gibonni i Massimo, piše 24sata.

Vijest o ljubavi između 23-godišnjeg Emila i 40-godišnje Nike odjeknula je u javnosti nakon što se krajem prošle godine saznalo kako su u ljubavnoj vezi.

Prije veze s Nikom Emil je bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, a Nika iza sebe ima brak i troje djece.

Emil je momačku večer proslavio s društvom u Beogradu, gdje su uživali u jednom poznatom restoranu.

Sve je spremno za raskošnu svadbu Tedeschija mlađeg i najbogatije Hrvatice koja je od njega starija 17 godina

Otkriveno kako je Emil Tedeschi proslavio momačku prije nego oženi 17 godina stariju bogatašicu