''Svaki pad nešto donese''

Paola Valić o usponima i padovima: ''Treba zdušno hodati kroz život''

Paola Valić (FOTO:Goran Kovacic/Pixsell) Paola Valić (FOTO:Goran Kovacic/Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur) Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur) +0 Paola Valić (FOTO:Goran Kovacic/Pixsell) Galerija

Paola Valić, danas Bekić, nakon dugog niza godina izbivanja iz javnosti, vraća se u projektu Tvoje lice zvuči poznato.

Paola Valić Bekić danas je radijska voditeljic, a show Tvoje lice zvuči poznato njezin je veliki povratak na televiziju.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP "A vidi suza!" Mešina ponijele emocije zbog prisjećanja na neka druga vremena, a nema koga nije uhvatila nostalgija!

Danas joj je radio velika ljubav, no piše ona i svoj blog, ali ni glazbu nikada nije stavila u drugi plan. ''Kad sam magistrirala novinarstvo, nisam imala plan za budućnost, no onda su se jednostavno neke stvari počele događati. Tako se dogodio i ovaj projekt i meni je glazba uvijek velika ljubav'', kazala je Paola koja iza sebe ima brojne uspjehe i pokoji neuspjeh, uostalom baš kao i svi u životu.

Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur) Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur)

''Svaki pad u životu donosi i dobre stvari. Tada puno naučimo o sebi, radimo o sebi. Nekada si gore, nekada si dolje, ali treba zdušno hodati kroz život. Moj život je moj mikrosvijet i ja imam vjerne prijatelje. U ovom poslu je teže ostvariti prijateljstva, ali ja imam svoje divne prijatelje'', otkriva Valić koja se ostvarila kao majka.

''To je posve druga perspektiva života. To me je oplemenilo i učinilo boljom osobom. Moje dijete mi je na prvom mjestu'', otkrila je bivša pjevačica koju očekuju nastupi u showu TLZP.

Kazala nam je ona i koliko joj suprug pomaže u kućanskim poslovima, no cijeli intervju pogledajte u našem videoprilogu.

Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur) Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene