Paola Valić, danas Bekić, nakon dugog niza godina izbivanja iz javnosti, vraća se u projektu Tvoje lice zvuči poznato.

Galerija


Paola Valić Bekić danas je radijska voditeljic, a show Tvoje lice zvuči poznato njezin je veliki povratak na televiziju.

Vezani članci Marko Grubnić, Nives Celzijus, Maja Šuput i Indira Levak ANKETA: Pljušte pohvale za izdanja Maje, Nives i Indire, stvarno je teško reći koja je bila ljepša! Nives Celzijus osma emisija TLZP Sanjivi pogled Nives Celzijus zbog markantnije verzije Justina Timberlakea, evo što joj je toliko zaokupilo pažnju, vrijedno je divljenja!

Danas joj je radio velika ljubav, no piše ona i svoj blog, ali ni glazbu nikada nije stavila u drugi plan. ''Kad sam magistrirala novinarstvo, nisam imala plan za budućnost, no onda su se jednostavno neke stvari počele događati. Tako se dogodio i ovaj projekt i meni je glazba uvijek velika ljubav'', kazala je Paola koja iza sebe ima brojne uspjehe i pokoji neuspjeh, uostalom baš kao i svi u životu.

Paola Valić (FOTO:Goran Kovacic/Pixsell)
Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur)

''Svaki pad u životu donosi i dobre stvari. Tada puno naučimo o sebi, radimo o sebi. Nekada si gore, nekada si dolje, ali treba zdušno hodati kroz život. Moj život je moj mikrosvijet i ja imam vjerne prijatelje. U ovom poslu je teže ostvariti prijateljstva, ali ja imam svoje divne prijatelje'', otkriva Valić koja se ostvarila kao majka.

''To je posve druga perspektiva života. To me je oplemenilo i učinilo boljom osobom. Moje dijete mi je na prvom mjestu'', otkrila je bivša pjevačica koju očekuju nastupi u showu TLZP.

Kazala nam je ona i koliko joj suprug pomaže u kućanskim poslovima, no cijeli intervju pogledajte u našem videoprilogu.

Paola Valić (FOTO:Goran Kovacic/Pixsell)
Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur)