Paola Valić, danas Bekić, nakon dugog niza godina izbivanja iz javnosti, vraća se u projektu Tvoje lice zvuči poznato.

Galerija


Paola Valić Bekić danas je radijska voditeljic, a show Tvoje lice zvuči poznato njezin je veliki povratak na televiziju.

Vezani članci Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec, Maja Šuput, Frano Ridjan Prepoznajete li ih? Članovi žirija i voditelji okusili čari transformacija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Paola Valić Bekić, Katarina Baban (FOTO: Instagram) Paola i Katarina kakve još niste vidjeli: ''Ma prekrasnih li žena''

Danas joj je radio velika ljubav, no piše ona i svoj blog, ali ni glazbu nikada nije stavila u drugi plan. ''Kad sam magistrirala novinarstvo, nisam imala plan za budućnost, no onda su se jednostavno neke stvari počele događati. Tako se dogodio i ovaj projekt i meni je glazba uvijek velika ljubav'', kazala je Paola koja iza sebe ima brojne uspjehe i pokoji neuspjeh, uostalom baš kao i svi u životu.

Paola Valić (FOTO:Goran Kovacic/Pixsell)
Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur)

''Svaki pad u životu donosi i dobre stvari. Tada puno naučimo o sebi, radimo o sebi. Nekada si gore, nekada si dolje, ali treba zdušno hodati kroz život. Moj život je moj mikrosvijet i ja imam vjerne prijatelje. U ovom poslu je teže ostvariti prijateljstva, ali ja imam svoje divne prijatelje'', otkriva Valić koja se ostvarila kao majka.

''To je posve druga perspektiva života. To me je oplemenilo i učinilo boljom osobom. Moje dijete mi je na prvom mjestu'', otkrila je bivša pjevačica koju očekuju nastupi u showu TLZP.

Kazala nam je ona i koliko joj suprug pomaže u kućanskim poslovima, no cijeli intervju pogledajte u našem videoprilogu.

Paola Valić (FOTO:Goran Kovacic/Pixsell)
Paola Valić Bekić (FOTO: Anamarija Batur)