Zanimljive transformacije

Otkrivamo tko su oni! Predstavljamo osam kandidata nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato"

Amel Ćurić, Maja Bajamić i Paola Valić (Foto: Anamaria Batur) Amel Ćurić, Maja Bajamić i Paola Valić (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Vilenica (Foto: Anamaria Batur) Damir Poljičak (Foto: Anamaria Batur) Amel Ćurić, Maja Bajamić i Paola Valić (Foto: Anamaria Batur) Davor Dretar Drele (Foto: Anamaria Batur) Katarina Baban (Foto: Anamaria Batur) Maja Bajamić (Foto: Anamaria Batur) Matko Knešaurek (Foto: Anamaria Batur) Paola Valić (Foto: Anamaria Batur) +0 Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) Galerija

Priprema se peta sezona showa "Tvoje lice zvuči poznato". Otkrivamo vam tko su novi kandidati.

Zanimljive maske, nevjerojatne transformacije i novih osmero kandidata čekaju nas u petoj sezoni najpopularnijeg zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nakon uspješno odrađene četiri sezone, u tijeku su pripreme za petu, još zabavniju sezonu. Među kandidatima pete sezone je radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele. "U ovom showu imam mogućnost postati visoka, seksepilna plavuša. Jedva čekam! Dajte mi to, dajte mi to!" komentirao je Drele.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić pobijedila u TLZP (FOTO: Dnevnik.hr) Anketa: Tko vam je najbolji? Pogledajte još jednom sjajan nastup: Maja kao Aretha razvalila i odnijela prvu pobjedu!

Davor Dretar Drele (Foto: Anamaria Batur) Davor Dretar Drele (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur

Uz njega svoje transformacijske sposobnosti okušat će i pjevačica Maja Bajamić. "Velika čast, veliko zadovoljstvo, veliki izazov", rekla nam je Maja Bajamić o sudjelovanju u TLZP-u.

Maja Bajamić (Foto: Anamaria Batur) Maja Bajamić (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur

U petoj sezoni gledat ćemo i glumce Matka Knešaureka i Katarinu Baban koji su igrali glavne uloge u seriji Zlatni dvori koja se prikazivala na Novoj TV. Osim glume i želje za izazovima ovaj dvojac povezuje i još nešto - Katarina je Matkova vjenčana kuma. "Sviđa mi se taj trenutak iznenađenja", komentirala je Baban

Katarina Baban (Foto: Anamaria Batur) Katarina Baban (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur .

Amel Ćurić iza kojeg je zavidna pjevačka karijera uveseljavat će nas s ulogama koje će utjeloviti kroz petu sezonu popularnog showa. "Manje je važno tko je pobjednik, svi smo finalisti", kroz smijeh je komentirao simpatični Amel Ćurić.

Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur

Za razliku od njega hod u štiklama usavršila je Paola Valić Bekić koja se bavila glazbom, a trenutno je radijska voditeljica i blogerica. Upravo je ljubav prema glazbi motivacija ovoj kandidatkinji za sudjelovanje u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a najviše ju, kaže, privlače tonovi 80-ih, pa se nada kako će dobiti barem jednu ulogu iz tog razdoblja.

Paola Valić (Foto: Anamaria Batur) Paola Valić (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur

Glumac Damir Poljičak također će nas uveseljavati svojim transformacijama, a njegov glumački talent zasigurno će tome doprinijeti. "Volio bih biti neka vještica. Neka luđakinja s nekom metlom, nešto prokleto, to bi mi bilo dobro", komentirao je Poljičak.

Damir Poljičak (Foto: Anamaria Batur) Damir Poljičak (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur

Njegova glumačka kolegica Ana Vilenica također će se okušati transformacijama u različite uloge te utjeloviti neke od najvećih glazbenih legendi "Tko je rekao da je trema dobra, lagao je. Trema nije dobra! Dobro je kad si opušten i kad uživaš! To je dobro!" zaključila je glumica Ana Vilenica.

Što su nam još kandidati otkrili, pogledajte u videu DNEVNIK.hr-a.

Ana Vilenica (Foto: Anamaria Batur) Ana Vilenica (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur

Kako će se novi kandidati snaći u brojnim izazovima i ulogama koje će nasumično dobiti, čiji ćemo sve skriveni talent otkriti, tko će biti najzabavniji, vidjet ćemo u petoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" na Novoj TV. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene