Zabavno-glazbeni spektakl 'Tvoje lice zvuči poznato', učinit će dobro vam poznata lica potpuno neprepoznatljivima!


Naši kandidati, Minea, Baby Dooks, Vanda Winter, Andrea Andrassy, Jasna Palić Picukarić, Mario Petreković, Ronald Braus i Giuliano, nasmijat će vas do suza svojim fantastičnim trasformacijama u poznata lica domaće i svjetske glazbene scene.

Otkrijte u koga će se zvijezde transformirati!

Vezani članci Domagoj Vida Naš voditelj preobrazbom u pjevačicu oduševio Domagoja Vidu, javno pokazao kakvu mu je poruku poslao! Frano Ridjan Vatreno krštenje našeg voditelja: Pogledajte kako se pretvorio u rock-baku, ali i što mu je supruga rekla kad ga je vidjela!

Uz popularni voditeljski par Igora Mešina i Renea Bitorajca, na kandidate će budnim okom paziti i članovi žirija u sastavu Sandra Bagarić, Goran Navojec i Tomo in der Muhlen.

SVE O SHOWU NA: Tvojelice.hr

Joe Cocker, Britney Spears, Dolly Parton, Mrle, Lana Del Rey,Tom Jones i Mišo Kovač poznati su izvođači u koje će se naši kandidati čarolijom maske, šminke i garderobe pretvoriti. Koga će dopasti tko, odlučit će samo sreća i trenutak u kojem će kandidati zaustaviti rulet.

Njihov zadatak neće biti ni malo lak. Reinterpretirati velikane poput Elvisa, Toma Jonesa ili Miše Kovača, odgovoran je i ozbiljan posao iako je krajnji rezultat urnebesno smiješan. Osim što se vokalno moraju približiti originalu, kandidati moraju izgledati i kretati se poput lika kojeg tumače. Jednostavnije rečeno, moraju ući u tuđu kožu.

Kako bi kandidati što bolje odradili ovaj nimalo lak zadatak, brine se veliki tim stručnjaka. Frizeri, šminkeri, maskeri, kostimografi, pjevački i plesni treneri, dio su ekipe koja je zaslužna za krajnji rezultat. Svi kandidati moraju biti spremni na sve. Nikad se ne zna tko će i kada morati postati suprotni spol, postati stariji ili mlađi.

Iako žiri boduje izvedbe kandidata, a i sami među sobom dodjeljuju bodove, među njima rivalstva nema, čak štoviše, svi pomažu jedni drugima jer je cilj svima isti, nagradom koju osvoje pomoći nekom kome je pomoć potrebna.

Osim zajedničkog humanitarnog cilja, svim izvođačima je zajedničko i to što su izuzetno profesionalni, marljivi i disciplinirani. Vježbanje koreografije, koja je često vrlo zahtjevna, nije ni malo lako jer, vremena je malo a posla jako puno. Krajnji rezultat je bez iznimke sjajan, a u to se možete uvjeriti već večeras od 20 sati u prvoj epizodi zabavno-glazbenog spektakla 'Tvoje lice zvuči poznato'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook