Nedjelja u 20 sati!

Otkrijte u koga će se zvijezde transformirati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakl 'Tvoje lice zvuči poznato' počinje ovu nedjelju točno u 20 sati na Novoj TV!

Ususret svom prvom nastupu u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Giuliano je izjavio: Obožavam se dobro provoditi i zezati, ovo mi je idealna prilika da pustim sve kočnice. Glazba mi je velika ljubav u životu. Što se tiče pjevanja mislim da ću morati dosta manje raditi, pa ću imati više vremena za ostalo, ples, glumu, imitaciju…Što se tiče plesa, tu će biti čupavo! Bit će i smijeha i suza.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

SVE O SHOWU NA: Tvojelice.hr

Giuliano je nasumičnim odabirom dobio zadatak utjeloviti legendarnog Mišu Kovača. Iako je poželio da dobije nekog s domaće estrade, priznaje da je ovo ipak veliki izazov za njega: ''Iako su mi svi rekli blago tebi, no mislim da nije to baš tako lako, Mišo je živuća legenda, mislim da sam dobio težak zadatak.'' Sa Giulianom je prije nastupa na vokalnom izričaju radila mentorica i članica žirija Sandra Bagarić, te Ivana Husar Mlinac koje su pomogle poznatom pjevaču da utjelovi Mišu Kovača i bez greške otpjeva Mišinu pjesmu ''Dalmacija u mom oku''.

U nedjelju 5. listopada na Novoj TV počinje zabavno-glazbeni spektakl 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Hoće li žiri i publika pasti u trans nakon što vide ''novog'' Mišu Kovača vidjet ćemo u prvoj epizodi showa.
Jasna Palić Picukarić je uvela dašak countryja u show izvedbom pjesme ''Jolene'' od Dolly Parton. Znam da je imala bujno poprsje i veliku frizuru. Ako ovo preživim, dobro je. – izjavila je Jasna na pjevačkim treninzima ususret svojem prvom nastupu u showu.

Mario Petreković sebe opisuje kao visok, zgodan plav i neprivlačan, a želja mu je utjeloviti visoku osobu, no ovaj put vidjet ćemo ga kao brkatog, dlakavog i jedinstvenog Mrleta iz Let 3. Muči me kontrola izdaha, udahnuo sam na probi i zaboravio sam izdahnut'. – izjavio je Mario ususret prvom nastupu na kojem je izveo pjesmu ''Profesor Jakov''. Hoće li Mario pomesti konkurenciju metlom ili svojom izvedbom tek ćemo vidjeti. Svi članovi žirija i voditelji neće moći odoljeti da se i oni malo transformiraju pa su svoje komentare dali s brkovima na svom licu.

Radijska voditeljica i stand up komičarka Andrea Andrassy uživjela se u ulogu Lane Del Rey. Jako volim Lanu del Rey. Nadam se da ću utjeloviti njen karakter, probe su super, prozvali smo je lijenom Del Rey.

Baby Dooks: Prihvatio sam ovu avanturu jer bi se bar u jedan tren volio mogao staviti u kožu velike zvijezde kakva ja nikad nisam postao. U pjevanju sam lud i nezaboravan, u plesu sam elegantan i vitak. Moje jake strane su moja kilaža i što mogu dobro pojesti i popiti, s izazovima se suočavam jako burno. Nadam se da ću pjevati pjesmu nekog zgodnog plavookog i plavokosog visokog muškarca. No Baby Dooksa vidjet ćemo kao sjedokosog i markantnog Joe Cockera.

Možda najveći transformacijski izazov dobila je Minea koja ima za zadatak imitirati pjevača Joleta te otpjevati njegovu pjesmu ''Bijela boja''. Jole je za mene jako veliki izazov, vrlo zahtjevna uloga. Ne znam kako ću izdržati mirna s rukom naprijed nazad, ali dobila sam preporuku da čim se ustanem ujutro počnem razmišljati, hodati i jesti kao muškarac.

Operni pjevač Ronald Braus o svom sudjelovanju u showu izjavljuje: Smatram da je ovo jedan izazov više za mene. Očekivanja od showa su mi da se svi jako dobro zabavimo, testiramo svoj maksimum. Ronalda ćemo prepoznati iza maske Toma Jonesa, a izvest će njegovu pjesmu 'Delilah'.

Vanda Winter zaplesat će i zapjevati kao Britney Spears, a bit će zanimljivo vidjeti kako će nam dočarati njen spot "Hit me baby one more time". Vanda se prije nego je saznala koga će morati imitirati izjavila kako se nada da u prvoj epizodi ne bude muško ili previše razgolićena, a kada je saznala da se radi o pop pjevačici Britney shvatila je da je i ona veliki izazov jer se radi o drugačijem načinu pjevanja na koji je navikla. Ovo je pjevanje mrvicu drugačije od onoga kako ja to radim i kao mi je prirodno pa mi je bilo teško savladati taj način, još u kombinaciji s koreografijom… - izjavila je Vanda ususret prvom nastupu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene